Προς το περιεχόμενο

PSP οδηγιες για 3.80 m33 custom firmware


Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ: PSP με custom firmware 3.52 m33 ή πιο καινουργιο

 

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ: ολα τα site και url που δινω παρακατω ειναι απολυτως ακυνδινα και εγκεκριμενα απο το Mcafee ως ακινδυνα.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ DOWNLOAD: πως να κατεβασετε το 3.80 m33. ανοιξτε το link http://www.psp-hacks.com/file/1392 και πατηστε Download. Θα χρειαστει και το official 3.80 το οποιο κατεβαζετε απο δω http://www.psp-hacks.com/file/1377.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ: Συνδεστε το PSP με το κομπιουτερ. Στον φακελο του custom firmware 3.80 m33 που κατεβασατε, αντιγραψτε το UPDATE και επικολλιστε το στο PSP σας στον φακελο /PSP/GAME/. Τωρα παρτε το official 3.80, αλλαξτε το ονομα του αρχειου απο EBOOT.PBP σε 380.PBP και βαλτε το στον φακελο UPDATE δηλαδη στο /PSP/GAME/UPDATE. Αποσυνδεστε το PSP απο το κομπιουτερ. Για το επομενο και τελικο σταδιο η μπαταρια πρεπει να ειναι φορτισμενη πανω απο 78%. Τωρα απο το PSP πατε στο GAME/Memory Stick και τρεξτε το καινουργιο εικονιδιο PSP Update ver 3.80 που υπαρχει. Το update θα ξεκινησει. Στο τελος θα ερωτιθειτε αν θελετε να γινει επανεκκινηση (reboot) του PSP, πατειστε ναι.

Συγχαρητηρια τωρα εχετε το custom firmware 3.80 m33!!!!

Δημοσ.

Προσφέρει κάτι που δεν το έχει η 3.52 m33 , έτσι ώστε να υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε την αναβάθμιση;

Δημοσ.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ: Συνδεστε το PSP με το κομπιουτερ....

 

Είναι απαραίτητο αυτό ή μπορούμε να τα περάσουμε στην κάρτα βάζοντας την κάρτα σε card-reader που τον συνδέουμε με το computer;

Προσωπικά δεν έχω καλώδιο να συνδέει το PSP με το pc, αλλά card-reader όπου βάζω την κάρτα μου.

Δημοσ.

1 mini usb θεσ δν ειναι ακριβο ποσο να κανει 2-3ευρω πολλα λεω...να φανταστεισ 2 mini usb sony για να φορτιζεισ το τηλεχειριστιριο του ps3 κανουν 12ευρω!!!

Δημοσ.

Ειχα δει το καλωδιο που ψαχνεις της σονυ 9.90.Πολλα για τετοιο καλωδιο.Αν δεν παρεις της σονυ ειναι πολυ φτηνοτερο...

Δημοσ.

Πάντως γίνεται τα αρχεία να τα περάσεις με το card reader και στην συνέχεια την κάρτα στο psp και να γίνει η δουλειά σου. Δεν είναι απαραίτητο το καλώδιο.

Δημοσ.

Μόλις απέκτησα ενα psp slim, και διαβάζω για να δώ πως θα περάσω κανα mame μέσα... Από οτι κατάλαβα αυτό το κάνω με custom firmware. Γενικά έχω δει οτι χρειάζεται να πάρεις μια μπαταρία pandora για να περάσεις το firmware... αυτό ισχύει και για το 3.80 Μ33 που λέτε εδώ ή πλέον μπορείς να το κάνεις και με τη μπαταρία της sony που έρχεται μέσα στο κουτι του psp??

Δημοσ.

Γειά σας.

 

Ένας φίλος με PSP Fat έφτιαξε pandora's battery για άλλο psp αλλά δεν μπορεί να την κάνει restore. Πέρασε μετά την 3,80 CF στο δικό του psp αλλά δεν κάνει restore.

Καμιά ιδέα?

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

gea se olous , oreo to 3.80 m33! kserei kaneis pos na to kano na pezei ta games apo to Memory Stick? ti xreiazome allo ektos apo ta ISO ? efxaristo

 

 

(file mou pas2007 , to pandora me katestrepse 2 psp fat)

  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Egw exw ena mirko problem....i version tou psp m einai 4.05 kai dn mporw na tin kanw 3.80 m33 mporeite na me vloithisete????? apantiste please!!!

 

 

-----Προστέθηκε 26/9/2008 στις 05 : 05 : 27-----

 

 

παιδια θελω μια μικρη βοηθεια το psp μ ειναι σε version 4.05 και δν μπορω να κανω το hack! γινεται να με βοηθησετε? ty

  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΨΑΧΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ PSP ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?ΕΧΩ ΕΝΑ PSP 3.51 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΠΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...