Technology fan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Κατα αρχην καλημερα στο forum, ο 10.000rpm δισκος ειναι κατι που με ενδιαφερει αλλα οχι περισσοτερο απο την ησυχια, αν βρω τροπο να τα συνδυασω θα μουν πολυ ευτυχης! ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Φιλε μου περα απο το να φιλοξενειται απο ενα ποιοτικο κουτι, νομιζω πως αυτο πρεπει να το ντυσεις μεσα με ηχομονοτικο. Μονο ετσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Κατα αρχην καλημερα στο forum, ο 10.000rpm δισκος ειναι κατι που με ενδιαφερει αλλα οχι περισσοτερο απο την ησυχια, αν βρω τροπο να τα συνδυασω θα μουν πολυ ευτυχης!ευχαριστω! Το παν ειναι να μην παραγει κραδασμους. Ακομα και ηχομονωση να βαλεις αν τριζει το κουτι δεν θα κανεις τπτ. Στερεωσε οσο καλυτερα μπορεις τον δισκο. Αν δεν γινεται πετα την θηκη που εχεις τωρα και φτιαξε μια μονο σου, απο μαλακο υλικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordelesar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Φιλε μου περα απο το να φιλοξενειται απο ενα ποιοτικο κουτι, νομιζω πως αυτο πρεπει να το ντυσεις μεσα με ηχομονοτικο. Μονο ετσι... Δεν θα πρότεινα να ντύσεις raptor με ηχομονωτικό...Θα πάρει φωτιά για πλάκα. Μπορείς να τον βάλεις σε κάποια από τις θήκες που κυκλοφορούν για ψύξη δίσκου. Μπαίνουν σε 5.25 θέση και οι ποιοτικές προσφέρουν παθητική ψύξη και ηχομόνωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δεν ενοουσα να ντυσει τον ραπτορ σαφως και θα ζεματαει. Το εγραψα λαθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Και εγώ πιστεύω οτι δεν πρέπει να τον καλύψεις με τίποτα. τους 40 βαθμούς τους έχει για πλάκα υπό νορμάλ λειτουργία, φαντάσου τι έχει να γίνει εάν τον καλύψεις με ηχομονωτικό. Πάντως μην το σκέφτεσαι και πολύ. Δεν κάνει και τοσο θόρυβο όσο λένε. Μόνο σε καμιά ανασυγκρότηση ακούγεται και σε κανα τρομερό load, κατα τα άλλα εαν απενεργοποιήσεις και το superfetch (εαν έχεις vista) δεν θα σε απασχολήσει καθόλου. όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω τους κραδασμούς πρόσεχε μόνο και όλα τα άλλα είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 να βάλεις κάτι άλλο που θα κάνει περισσότερο θόρυβο ούτε που θα ακούγεται ο Raptor μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Μαλλον δεν ειχες ποτέ raptor γι αυτό φοβάσαι. ο ήχος του δεν ειναι κάτι τραγικό. 1. σάμπως εχεις fanless τροφοδοτικό, vga και cpu? 2. θα έχεις μόνο 1 HD στο σύστημα; αυτο το ραπτορ; 3. τα τριξιματάκια του τα κάνει όταν διαβάζει/γράφει. Ο χρόνος που διαρκούν αυτά, σε σχέση με το συνολικό χρόνο λειτουργίας του pc ειναι ελάχιστος, εκτός αν κάνεις λάθος χρήση. πχ. Vista με < 1 gb ram, ή XP < 768, και απαιτητκές εφαρμογές, πχ vmware, photoshop. θα τρελαθείς στο paging. πχ. επεξεργασια βιντεο. καλυτερα παρε τεραστιους και φτηνους δισκους στα 7200. πχ. λειτουργια σε κατεβαστήρι: έγκλημα για τα αυτιά, την τσέπη και τον ράπτορ. Φτιαξε 2ο κουτι, ή ρυθμισε το πρόγραμμα να κανει αποθήκευση και αναγνωση απο 2ο δισκο στα 7200. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Οντως δεν ειχα ποτε μου, αλλα σκεφτομαι να παρω! αν όμως κανει θορυβο τι να τον κανω? Το κουτι μου ειναι εντελως αθορυβο και δεν θελω τωρα να βαλω κατι και να το χαλασει, δεν εχω ακουσει ποτε μου ποσο θορυβο κανει αλλα αν το κρινω απο τα db ειναι αρκετα ωστε να ψαχνω πως θα τον ησυχασω πρωτα! απο κει και περα οι λυσεις που μου δωσατε ηταν λιγο πολυ αναμενόμενες, αλλα δεν ξερω ποσο θα του μειωσουν τα db. Αποτι φαινεται θα τον παρω και θα πειραματίζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 και στο τέλος θα έχεις keyboard που θα κάνει περισσότερο θόρυβο από όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 εμενα παλι ολα τα καλυβει το backplate με τα καλωδια και το μονωμενο καπακι που ειναι απο την μερια μου. Προσωπηκα δεν το ακουω καθολου τον ραπτορα(το τροφοδοτικο κανει πιο πολυ θορυβο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 και στο τέλος θα έχεις keyboard που θα κάνει περισσότερο θόρυβο από όλα το κλικ απο το ποντικι ξέρεις τι σπαστικο που ειναι? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 εμενα παλι ολα τα καλυβει το backplate με τα καλωδια και το μονωμενο καπακι που ειναι απο την μερια μου.Προσωπηκα δεν το ακουω καθολου τον ραπτορα(το τροφοδοτικο κανει πιο πολυ θορυβο). τι εννοεις backplate? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 αν θες να είναι αθόρυβος φυσικά και υπάρχει λύση με λογικό κόστος παίρνεις μια ψύκτρα-enclosure για το σκληρό σχεδιασμένη για μείωση θορύβου δλδ ουσιαστικά θα ψάξεις για ψύκτρες για σκληρούς όταν έψαχνα την κατηγορία θυμάμαι πολύ καλά ότι τα λίγο πιο ακριβά μοντέλα πέρα από τη προφανή λειτουργία της ψύξης ήταν σχεδιασμένα και για αθόρυβη λειτουργία, δλδ εμποδίζουν το θόρυβο του σκληρού, λογικό βέβαια αφού είναι και σφραγισμένα σχεδόν γύρω γύρω από το δίσκο, πιστεύω ότι θα κάνουν καλή δουλειά, δεν είναι πάμφθηνα αλλά ούτε και πανάκριβα και θα σου μείνουν δλδ τι να χαλάσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Έκαστος σκληρός δημιουργεί "διαφορετικό" θόρυβο από τα υπόλοιπα υποσυστήματα του pc ( fans ). Αν εξαιρέσουμε την αλλαγή case και την αγορά extra parts - αυτό που θα έχει διαφορά για τις δονήσεις/κραδασμούς του hd στον θόρυβο είναι να τον τοποθετήσεις με λαστιχένιες ροδέλες/αναρτήσεις στο frame του εφόσον στο επιτρέπει το case σου. Link/photo από το case σου; /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.