The_Judas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Λόγω της Jenna ο δίσκος θα είναι... εγγυημένα σκληρός και ντούρος
chill Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Την Jenna δεν λέω την λατρέψαμε αλλά είναι πλέον ξεπερασμένη. Aκόμα θυμάμαι τις πολυτελέστατες κασετίνες με τα Gladiators της Private . Άντε τώρα περιμένουμε το pirates σε blue ray !!!!
vagpap Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Άντε τώρα περιμένουμε το pirates σε blue ray !!!! The Blu-Ray edition of Pirates sails into stores on January 4. (πηγή)Με γειά
Bougas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 περναει κριση ο κυριος playboy.... δεν εχει να βαλει βενζινα σε 1 απο τις 150 πορσε του ο ανθρωπος.
OneTwo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Aυτό δεν το είχα ακούσει δυστυχώς.. Και χαίρομαι που το είδα μόλις τώρα. Πέρα απο το γιουπόρν που έχετε αναφέρει εδώ μέσα, υπάρχει εδώ και περίπου 1 χρόνο μια άλλη σελίδα αλλά χωρίς streaming videos. Μόνο λίνκς απο filehosts. Αυτή η σελίδα είναι που έφερε τα πάνω κάτω στην βιομηχανία. Με λίγο ψάξιμο μπορείτε να την βρείτε, γιατί νομίζω πως δεν μου επιτρέπεται να ποστάρω το όνομα της..
pisio Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Πέρα απο το γιουπόρν που έχετε αναφέρει εδώ μέσα, υπάρχει εδώ και περίπου 1 χρόνο μια άλλη σελίδα αλλά χωρίς streaming videos. Μόνο λίνκς απο filehosts. Αυτή η σελίδα είναι που έφερε τα πάνω κάτω στην βιομηχανία. Να ήτανε μόνο μία και δύο φίλε μου :-D
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Την Jenna δεν λέω την λατρέψαμε αλλά είναι πλέον ξεπερασμένη. Βλάσφημεεεεεε !!! ΟΟΟΥΥΥΥΥΥ !!! Αφορεσμένε !!!
Bougas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 γιατί νομίζω πως δεν μου επιτρέπεται να ποστάρω το όνομα της.. μπορεις ομως να μας στηλεις πμ. περιμενω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Βλάσφημεεεεεε !!! ΟΟΟΥΥΥΥΥΥ !!! Αφορεσμένε !!! την έχεις δει τελευταία πως έχει γίνει?
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 μπορεις ομως να μας στηλεις πμ. περιμενω. και μόλις στείλεις στον συ-γαύρο Bougas να στείλεις και σε μένα. την έχεις δει τελευταία πως έχει γίνει? Τιμή και δόξα στην Jenna που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Και ας έχει γεράσει και λίγο, παραμένει κλασσική αξία.
OneTwo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Να ήτανε μόνο μία και δύο φίλε μου :-D Η συγκεκριμένη όμως ιστοσελίδα είναι το κάτι άλλο. Καμία σχέση με ότι κυκλοφορούσε μέχρι τώρα.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Ποιά Jenna και μ@λ@κίες, ένα είναι το ίνδαλμα
chill Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Βλάσφημεεεεεε !!! ΟΟΟΥΥΥΥΥΥ !!! Αφορεσμένε !!! Στην βιομηχανία του πορνό έτσι πάνε τα πράγματα. Θέλουμε νέο αίμα. Και εγώ "μεγάλωσα" με την Janine αλλά πλέον την θεωρώ ξεπερασμένη. Λάτρεψα την Asia Carrera αλλά μας ήρθε η Katsumi. Έτσι πάνε αυτά. Πάντως αγαπημένη "ταινία" όλων των εποχών για μένα είναι το Dreamquest με την Jenna. Η μόνη που αδυνατώ να ξεπεράσω είναι η Jessica Drake <3!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.