Προς το περιεχόμενο

Ελληνικές εταιρείες web design & hosting

info2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δείτε και τιμές Cretaforce πριν πάτε αλλού.

+1.

Πολύ καλές τιμές και πολύ καλή εξυπηρέτηση. Εχω σε αυτούς την 1η σελίδα που ανέβασα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Εγώ πάλι θα διαφωνήσω σε αυτό, αφού οι σωστοί επαγγελματίες αν έχουν server στο εξωτερικό, φροντίζουν για πολλά επίπεδα backups πέρα από τα RAID, και σε εξωτερικούς δίσκους, και σε tapes, και μέσω SSH remotely. Ο σωστός επαγγελματίας δεν ορίζεται από τη γεωγραφική του θέση, αλλά από την επαγγελματική του δουλειά.

+1 κι απο μενα.

Επισης να πω οτι οι εταιριες του εξωτερικου παιρνουν απο μονες τους backup αλλα οπως ειπε ενας φιλος στα Terms τους γραφουν οτι ο καθε user ειναι υποχρεωμενος να παιρνει απο μονος του αντιγραφα "σε περιπτωση που κατι παει στραβα". Και ως γνωστον, καλυτερα να εχεις πολλαπλα Backup και να τρως χωρο στους δισκους, παρα να στηριζεσαι στην τυχη και στους "αλλους" και μετα να κλαις...

Δημοσ.

Έχοντας προσωπική εμπειρία, προτείνω ανεπιφύλακτα τη hyperhosting. Συνεργαζόμαστε 5 χρόνια πάνω κάτω αν δεν κάνω λάθος με δυο δικτυακούς τόπους.

Είναι εξυπηρετικοί, γρήγοροι και κυρίως αξιόπιστοι.

Όλον αυτό τον καιρό μπορώ να θυμηθώ 2-3 περιπτώσεις που υπήρχε πρόβλημα από πλευράς τους το οποίο αντιμετωπίστηκε ταχύτητα. Όσες φορές χρειάστηκα εγώ βοήθεια ή το πρόβλημα οφειλόταν σε μένα και πάλι ήταν αποτελεσματικοί.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πως μπορώ να παιρνω backup το site μου???

Ολες οι εταιρίες σχεδόν έχουν κάποιο εικονίδιο στο control panel το οποίο σου επιτρέπει να παίρνεις backup το site σου ανά πάσα στιγμή. Σχεδόν όλες πάλι το παίρνουν αυτόματα για λογαριασμό σου είτε σε ημερήσιο επίπεδο, είτε σε 4 επίπεδα (ημερήσιο, εβδομαδιαίο, μηνιαίο, off-site) είτε και σου παρέχουν τη δυνατότητα να επαναφέρεις είτε όλο το site σου είτε μερικά αρχεία σου μέσα από το control panel με incremental backups ανά κάποιες ώρες σε βάθος πχ εβδομάδας (ωστε να κάνεις restore μόνο αυτό που χρειάζεσαι και άμεσα).

Μίλησε με την εταιρία που σε ενδιαφέρει και ρώτησε τι επίπεδο (ή επίπεδα) backup παρέχει.

Δημοσ.

τρελό θέμα πάντως να χάνεις έτσι ξαφνικά το site σου...

εγώ έχω κάνει το πάθημα μάθημα και άσχετα από backup υπηρεσίες κρατάω τα πάντα σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και DVD σε διαφορετικά σπίτια. των φρονίμων τα παιδιά....

σχετικά με τους δικηγόρους, πάντα βοηθάνε στην επίλυση προβλημάτων ;)

σχετικά με hosting, δεν ξέρω τι έχεις αποφασίσει τελικά γιατί όπως είδα είναι και παλιό το θέμα, προσωπικά συνεργάζομαι με την tophost.gr, φιλοξενούν site μου και ευτυχώς όλα μέλι γάλα γιατί γενικά οι ανοχές μου σχετικά με την καλή λειτουργία των site μου είναι περιορισμένη :o

Η εξυπηρέτηση είναι άψογη και στιγμιαία (μεγάλο ατού το chat), τα πακέτα τους είναι προσιτά, προσωπικά θα πρότεινα business unlimited με 6,5eu το μήνα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Αυτό είναι το κακό με εταιρίες οι οποίες δεν εχουν servers στην Ελλάδα. Αν πέσει ο server είναι έρμαιο των datacenters έξω καθώς πρέπει να σηκωθεί ο server για να πάρουν τα backup τους, ενώ αν η φιλοξενία γίνεται σε server στην Ελλάδα μπορεί η εταιρία ανά πάσα στιγμή να πάει και να πάρει τον δίσκο στα χέρια της (αν ειναι θέμα hardware) και να κάνει restore σε άλλο μηχάνημα. Σαφώς και είναι ακριβότερο το hosting στην Ελλάδα αλλά το παραπάνω είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα για το που χρειάζεται η φυσική παρουσία του server εδώ.

Είναι απλά γελοίο να μιλάμε για σοβαρή εταιρία η οποία παίρνει το backup στον ίδιο σέρβερ και μόνο στο ίδιο data center. Επίσης αυτό με τη φυσική παρουσία μπορεί να είναι και πιο χρονοβόρο μιας και πήγαινε έλα με την κίνηση στην Αθήνα μπορεί να σου πάρει παραπάνω από το να τα κάνεις όλα remotely με KVM over IP. Άσε που αν έχεις περίεργο hardware άντε βρες στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα στο θέμα hosting δυστυχώς είναι πολύ πίσω και φταίνε οι μεγάλοι ISP's και μόνο.

Δημοσ.

Backups δεν θα εμπιστευόμουν καν στην ίδια χώρα που είναι οι άλλοι servers. Για παράδειγμα κάποιος που έχει servers στην Ολλανδία, για backup server ας χρησιμοποιήσει μηχάνημα στην Γερμανία ή στην Αμερική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...