Dr_Michael Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Αν υπήρχε ένα αξιόπιστο σύστημα αξιολόγησης των Ελληνικών εταιριών από τους πελάτες...
correctc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 μπορείς να δοκιμάσεις την correctcreations.com μια καινούρια εταίρια στο χώρο του web hosting και web design στην Ελλάδα.
Dr_Michael Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 μπορείς να δοκιμάσεις την correctcreations.com μια καινούρια εταίρια στο χώρο του web hosting και web design στην Ελλάδα. Καλωσήρθες με διαφήμιση της εταιρίας σου με το πρώτο σου post. Ελλάδα ή ΗΠΑ; Διότι όλο το site στα Αγγλικά είναι, στην Καλιφόρνια αναφέρεται, κλπ...
correctc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Καλωσήρθες με διαφήμιση της εταιρίας σου με το πρώτο σου post.Ελλάδα ή ΗΠΑ; Διότι όλο το site στα Αγγλικά είναι' date=' στην Καλιφόρνια αναφέρεται, κλπ...[/quote'] Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα όπως είδες η εταιρία βρίσκετε και Ελλάδα και ΗΠΑ εγώ μένω εξωτερικό και California όπως ανέφερες... αλλά ο αδερφός μου μένει Ελλάδα και Χαλκίδα... το όνομα του αδερφού μου δεν θα ανεφερόταν απλά συνεργάζομαστε με μια διαφημιστική εταιρία που εδρέυει στην Χαλκίδα και για τιχόν support όταν δεν είμαι εγώ online έχω το τηλέφωνο του αδερφού μου. Η εταιρία δεν είναι ούτε ψεύτικη ούτε τίποτε τέτοιο και όπως θα κατάλαβες από τις τιμές των πακέτων ούτε overselling υποστηρίζουμε. Υπάρχουν πελάτες από το 2006 αλλά απλός τώρα προσπαθούμε να επεκταθούμε λίγο παραπάνω.
Dr_Michael Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα όπως είδες η εταιρία βρίσκετε και Ελλάδα και ΗΠΑ εγώ μένω εξωτερικό και California όπως ανέφερες... αλλά ο αδερφός μου μένει Ελλάδα και Χαλκίδα... το όνομα του αδερφού μου δεν θα ανεφερόταν απλά συνεργάζομαστε με μια διαφημιστική εταιρία που εδρέυει στην Χαλκίδα και για τιχόν support όταν δεν είμαι εγώ online έχω το τηλέφωνο του αδερφού μου. Η εταιρία δεν είναι ούτε ψεύτικη ούτε τίποτε τέτοιο και όπως θα κατάλαβες από τις τιμές των πακέτων ούτε overselling υποστηρίζουμε. Υπάρχουν πελάτες από το 2006 αλλά απλός τώρα προσπαθούμε να επεκταθούμε λίγο παραπάνω. Καλά κάνετε και καλή αρχή. Δεν αμφισβήτησα ούτε την υπόσταση, ούτε τίποτα. Η μόνη μου ένσταση είναι ότι ενώ απευθύνεται σε Ελληνικό κοινό όπως ανέφερες, είναι τα πάντα Αμερικάνικα!
gvard Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 τους ζητησα την βαση δεδωμενων ετσι ωστε να φυγω απο το hosting τους το δυνατον συντομοτερο και να παω αλλου μου ειπαν οτι δεν την εχουν παρα θα την εχουν μονο αν ανεβει παλι ο server απιστευτο αλλα ελληνικο εφτιαξαν βαση δεδομενων και την αποθηκευσαν στον server χωρις να εχουν back up η αντιγραφα σε τοπικο δισκο ??? Αυτό είναι το κακό με εταιρίες οι οποίες δεν εχουν servers στην Ελλάδα. Αν πέσει ο server είναι έρμαιο των datacenters έξω καθώς πρέπει να σηκωθεί ο server για να πάρουν τα backup τους, ενώ αν η φιλοξενία γίνεται σε server στην Ελλάδα μπορεί η εταιρία ανά πάσα στιγμή να πάει και να πάρει τον δίσκο στα χέρια της (αν ειναι θέμα hardware) και να κάνει restore σε άλλο μηχάνημα. Σαφώς και είναι ακριβότερο το hosting στην Ελλάδα αλλά το παραπάνω είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα για το που χρειάζεται η φυσική παρουσία του server εδώ.
Dr_Michael Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Αυτό είναι το κακό με εταιρίες οι οποίες δεν εχουν servers στην Ελλάδα. Αν πέσει ο server είναι έρμαιο των datacenters έξω καθώς πρέπει να σηκωθεί ο server για να πάρουν τα backup τους, ενώ αν η φιλοξενία γίνεται σε server στην Ελλάδα μπορεί η εταιρία ανά πάσα στιγμή να πάει και να πάρει τον δίσκο στα χέρια της (αν ειναι θέμα hardware) και να κάνει restore σε άλλο μηχάνημα. Σαφώς και είναι ακριβότερο το hosting στην Ελλάδα αλλά το παραπάνω είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα για το που χρειάζεται η φυσική παρουσία του server εδώ. Εγώ πάλι θα διαφωνήσω σε αυτό, αφού οι σωστοί επαγγελματίες αν έχουν server στο εξωτερικό, φροντίζουν για πολλά επίπεδα backups πέρα από τα RAID, και σε εξωτερικούς δίσκους, και σε tapes, και μέσω SSH remotely. Ο σωστός επαγγελματίας δεν ορίζεται από τη γεωγραφική του θέση, αλλά από την επαγγελματική του δουλειά.
CyberCr33p Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Τέτοιο πρόβλημα δεν θα υπήρχε όμως εάν κράταγε ο χρήστης ο ίδιος backup ή εάν η εταιρία είχε η ίδια backups σε ξεχωριστό server, που απ' ότι φαίνεται ούτε ο ένας ούτε ο άλλος είχε.
hophop Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Συνεργαζομαι με την tophost και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος, και απο την ποιοτητα και απο την υποστηριξη
djnouri Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ πάλι θα διαφωνήσω σε αυτό, αφού οι σωστοί επαγγελματίες αν έχουν server στο εξωτερικό, φροντίζουν για πολλά επίπεδα backups πέρα από τα RAID, και σε εξωτερικούς δίσκους, και σε tapes, και μέσω SSH remotely. Ο σωστός επαγγελματίας δεν ορίζεται από τη γεωγραφική του θέση, αλλά από την επαγγελματική του δουλειά. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, γιατί μου έτυχε 2 φορές στραβή σε έναν dedicated που έχω και πήρα backup με SSH γιατί δεν μπορούσα να μπώ στο server. Επίσης, ο μεγαλύτερος χρόνος απάντησης ενός ticket ήταν 15 λεπτά οποιαδήποτε ημέρα και ώρα. Όσο αναφορά το hosting απο ελληνικές εταιρίες, παρ' όλο που δεν έχω δοκιμάσει καμία απο αυτές, πιστεύω οτι δεν θα ήμουν ικανοποιημένος. Πρώτα απ' όλα, οι έλληνες hoster, προσφέρουν κάτι hosting plans με 200ΜΒ space, 10gb transfer, 2-3 emai, 1-2 mysql και όλα αυτά για 8-10? τη στιγμή που το hosting plan που έχω τώρα σε hoster στο εξωτερικό μου δίνει 100GB space, 1TB transfer, 1000 email και 25 mysql για μόλις 7$. Για ποιό λόγο να προτιμήσω hosting στην ελλάδα τότε;
CyberCr33p Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Πόσο χώρο χρησιμοποιείς αυτή τη στιγμή και πόσο transfer;
djnouri Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Πόσο χώρο χρησιμοποιείς αυτή τη στιγμή και πόσο transfer; Χρησιμοποιώ μόλις 6.5GB και το μέσο transfer κάθε μήνα είναι περίπου 25GB. Σημασία δεν έχει το πόσο θα χρησιμοποιήσεις, αλλα αφού μπορείς να έχεις κάτι παραπάνω, γιατί να μην το έχεις; Για ένα παρόμιο plan στην ελλάδα πόσα θα πληρωνα; Όσο μου κοστίζει να νοικιάσω ένα dedicated στη γερμανία...
hophop Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Εγω στην Tophost εχω ενα πακετο με 1,5Gb χωρο, 17Gb traffic, απειρα email, Άπειρες MySQL, Άπειρες PostgreSQL, και πολλα ακομα. Πληρωνω 9,5ευρω τον μηνα Επέλεξα ελληνική διότι ειμαι αρχαριος και η υποστηριξη στα ελληνικα θα με εσωζε. Και μεχρι τωρα με εχει βοηθησει παρα πολυ. Ο λογος που καποιοι επιλεγουν ελληνικη εταιρια, δεν ειναι ουτε γιατι ειναι καλυτερες απο αυτες του εξωτερικου, ουτε γιατι ειναι πολυ "ελληνες". Ειναι θεμα εξοικιωσης με τα αγγλικα κυριως.
the_maniac Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Εχει κανεις εμπειρια απο την παρακατω εταιρια; http://gr-online.eu/content/blogsection/4/35/lang,/ Θελω να ανεβασω σε ενα σαιτ 2 project που χρησιμοποιουν php και mysql και ψαχνω κατι οσο γινεται πιο φθηνο και αυτη φαινεται τζαμπα Δεν με ενδιαφερει ουτε το traffic ουτε τα mb χωρου που δινει... Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις
silverthan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δείτε και τιμές Cretaforce πριν πάτε αλλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.