^^JuNiOr^^ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας, χθες μου έπεσε από τα χέρια ο εξωτερικός μου 300Gb WD και δεν αναγνωρίζεται με τίποτα από ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα.. :S Έχετε κάτι να προτείνετε ? ήταν σχεδόν γεμάτος με πολύ υλικό που δεν μπορώ να χάσω.. Μου είπαν για κάτι εφαρμογές που μπορούν να κάνουν recover έστω ένα μικρό αριθμό αρχείων , μέχρι εκει που έχει πάθει την ζημιά ο δίσκος, γνωρίζει κανείς κάτι τέτοιο? Υπάρχει περίπτωση να σώσω τίποτα? Ευχαριστώ
stonecityboys Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δεν θελω να σε απογοητευσω φιλε αλλα μια απο τα ιδια και εγω και εχασα 268Gb. εαν δεν σου τον βλεπει μαλλον (σιγουρα) εχει κολλησει η κεφαλή και....
lordelesar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Αν έχει κολλήσει η κεφαλή δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Μόνο να το πας σε εξειδικευμένη εταιρία η οποία όμως να ξέρεις θα σε χρεώσει πολύ μεγάλο ποσό για 300gb. Μιλάμε για τετραψήφιο νούμερο. Αν δεν καταφέρεις τίποτα άλλο, ξήλωσε το δίσκο από τη θήκη και βάλτον κανονικά πάνω στο Mobo σου, μήπως και από καθαρή τύχη απλά έσπασε ο controller της θήκης και όχι ο δίσκος.
LiKBeAsT Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Αν δν πιασει και αυτο (αφου πρωτα εχεις δοκιμασει διαφορα προγραμματακια) δοκιμασε να τον ξαναχτυπησεις ελαφρα μπας κια φτιαξει... δν θα χασεις και τπτ!
johnieXoX Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 δοκιμασε το getdataback ισως χρειαστεί να βγάλεις τον δίσκο από την θήκη και να τον συνδέσεις στο pc.
dark_banishing Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Προσοχή με τους σκληρούς παιδιά! Ακόμα και ένα μικρό ταρακούνημα προκαλεί προβλήματα..
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δυστηχώς μετά απο 3-4 τεχνικούς σε διαφορετικά καταστήματα, όλοι μου έιπαν το ίδιο πράγμα.. κεφαλη.. θα δοκιμάσω και με το getdataback και ελπίζω να γίνει τίποτα.. ευχαριστώ παίδες.
LiKBeAsT Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 βασικα να δοκιμασεις με οσα περισσοτερα προγραμματα μπορεις!μπορει να σταθεις τυχερος μεσα στην ατυχια σου...
washcloud Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 ..το ζήτημα είναι να μην έχει αρχίσει τα "κλακ-κλακ" ο δίσκος...Άμα ακους τέτοια,παρ' το από τώρα απόφαση(=κεφαλή γιοκ πλέον).Το θέμα είναι αν τον βλέπουν τα windows..Αν όχι,κάνε αυτό που λένε τα παιδιά,βγάλ' τον από κουτί,και απ' ευθείας σύνδεση στο pc...(θα στα λέγανε βέβαια και οι τεχνικοί που τον είδανε αυτά...).ΑΝ τον δει έτσι,δοκίμασε τα recovery που σου προτείνανε...(μια "τελευταία" προσπάθεια θα ήταν μήπως τον δουν ΟΧΙ μέσα απ' τα windows,αλλά από floppy=τα προγράμματα αυτά έχουν και installer για να κάνεις δισκέτα...)Προσωπικά,είχα τυφλή εμπιστοσύνη στο Easy Recovery,μέχρι που ένας σακατεμένος δίσκος το ΚΟΛΛΑΓΕ,,,,και βρήκα γιατρειά με το "Αctive Partition Recovery"... Καλή τύχη-ξέρω τι "περνάς"....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Αν ο δίσκος δεν δείχνει κανένα σημάδι ζωής (κραδασμούς όταν τον ανοίγεις) τότε το getdataback δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Προσοχή με τους σκληρούς παιδιά! Ακόμα και ένα μικρό ταρακούνημα προκαλεί προβλήματα.. Υπερβολές.
dark_banishing Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Υπερβολές. Προφανώς αναφέρομαι ενώ λειτουργεί ο σκληρός! Δεν είναι υπερβολή. Όταν δεν λειτουργεί σίγουρα κάπως πρέπει να τον μετακινήσεις, δεν είπα ότι θα πάθει κάτι.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Υπάρχουν αρκετοί που έχουν hd's μέσα σε αυτοκίνητα για car pc, και υπάρχουν και τα laptop που μετακινούνται ενώ λειτουργούν χωρίς να παθαίνουν ζημιά. Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι μεγάλες επιταχύνσεις & επιβρανδύσεις από τα χτυπήματα-πεσίματα.
stemac Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 ειχα δει σε ενα thread εδω στο insomnia ενα πινακα απο μια εταιρια σκληρων οπου εδειχνε ποσο κακο για τον σκληρο ειναι διαφορα 'ατυχηματα'. Μεταξυ αλλων ειχε το εξης: κλωτσια στο tower. και ηταν σαφως αρκετα χαμηλα στο βαθμο επικινδυνοτητας, πιο κατω απο πολλα αλλα. Και οι εσωτερικοι σκληροι δουλεουν Non stop. Βεβαια αυτο δε σημαινει οτι δε το προσεχεις το σκληρο η οτι εξασφαλισμενα αμα τον ριξεις απο ορθιο στο πλαι δεν υπαρχει περιπτωση να παθει ζημια, αλλα μη το παρακανουμε και μεις.
dark_banishing Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Εσείς λέτε τι να κάνει κάποιος για να τα κακαρώσει με την μία ο σκληρός. Μπορεί όμως το πρόβλημα να μην είναι ορατό αμέσως. Τέλος πάντων δεν βρίσκω λόγο να μην είναι κάποιος προσεχτικός με τα δεδομένα του!
LiKBeAsT Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 ειχα δει σε ενα thread εδω στο insomnia ενα πινακα απο μια εταιρια σκληρων οπου εδειχνε ποσο κακο για τον σκληρο ειναι διαφορα 'ατυχηματα'. Μεταξυ αλλων ειχε το εξης: κλωτσια στο tower. και ηταν σαφως αρκετα χαμηλα στο βαθμο επικινδυνοτητας, πιο κατω απο πολλα αλλα. Και οι εσωτερικοι σκληροι δουλεουν Non stop. Βεβαια αυτο δε σημαινει οτι δε το προσεχεις το σκληρο η οτι εξασφαλισμενα αμα τον ριξεις απο ορθιο στο πλαι δεν υπαρχει περιπτωση να παθει ζημια, αλλα μη το παρακανουμε και μεις. μηπως μπορεις να βρεις ενα λινκ απο το θεμα αυτο....πολυ θα ηθελαν να το δω....:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.