Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας καλησπερα στιν παρεα του forum.

θα ηθελα αν μπορει καποιος ποθ χρησιμοποιει mac kai pc να μου πει αν αξιζει να αγορασω imac.διοτι θελω να αγορασω καινουριο pc αλλα σκεφτομαι να περασω σε mac η να συνεχισω σε pc.σασ παρακαλω απαντηστε μου.σας ευχαριστω:rolleyes:

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει να κανει με το αν σ αρεσει να ασχολεισαι ή οχι με τον η/υ. Αν παρεις mac δεν θα χρειαστει να ψαξεις τπτ ειναι απλως τελειο, σε αυτο βεβαια μερικους δεν αρεσει, μερικοι θέλουν να παλεύουν με το μηχανημα τους και να ψαχνονται. Εγω πάντως θα σου προτεινω το imac για ενα και μοναδικό λογο: πλεον αν παρεις pc το ιδιο ακριβως αν το παρεις μετα απο ενα χρονο θα ειναι 500Ε τουλαχιστον φθηνοτερο, κατι που στο imac δεν ισχυει. Παραμενει η αξία του! και δεν νευριαζεις για τα επομενα που θα βγουν.

Αυτα ειχα να πω ελπιζω να σε βοηθησα... η επιλογη ειναι δικη σου

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις αποψεις-συμβουλες σας.Ομως πιστευω οτι με τα ιδια λεφτα μπορω να παρω ενα pc με πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα.

και επισης δεν ξερω αν θα μπορω να εχω το ευρος χρησης προγραμματων σε mac σε σχεση με ενα pc

Δημοσ.

Αυτο που ειπες ομως για την τιμη δεν ειναι απολυτως σωστο, δεν ειναι πολυ ακριβοτερο, σκεψου οτι ειναι σαν να αγοραζεις και οθονη, απιθανο πληκτρολογιο και την διαφορα στο ξεπληρωνει το design και το οτι δεν καταλαμβανει πολυ χωρο στο γραφειο σου, υστερα σκεψου οτι ειναι αθορυβο, δεν θα ασχοληθεισ ποτε με θεματα θορυβου η ψηξης!

Δεν θελω να σε κανω να παρεις imac προς θεου....

απλα να ξερεις για τι μηχανημα προκειται, Εγω παντως οποτε βρισκομουν σ αυτο το διλλημα επαιρνα pc και το μετανιωνα μετα απο λιγο καιρο.

Δημοσ.

σίγουρα θα κανείς ενα δυνατότερο PC, αλλά δεν βαρέθηκες πλέον τα winblows να σου τρώνε επιδώσεις? Να κάνεις κάθε μηνά φορματ? τισ μπλε σπαστικές οθονουλεσ? εγω τα βαρέθηκα.

Και είμαι ένας μετανιωμένος swicher apo mac se pc (αλήθεια λέω, οι ανάγκες βλέπετε)

Δημοσ.

παρε imac ετοιμαζομαι να παρω και εγω αυτο τον καιρο, πιστεψε με δεν θα το μετανοιωσεις..

Εχεις δικιο οτι με τα ιδια λεφτα παιρνεις "θεωρητικα" καλυτερο μηχανημα..

Στην πραξη ομως το imac ειναι πιο γρηγορο πιο αθορυβο και πολυ πιο ομορφο απο ενα pc, de facto!

Ειναι αυτη η γ@****νη εκφραση που χρησιμοποιουν η οποια ΟΝΤΩΣ ισχυει..

Mac just works

Δημοσ.

φιλε, ο μονος λογος που να θες να παρεις κανονικο PC ειναι αν θες να παιζεις Crysis σε τερματισμενα γραφικα.. απ την αλλη αν εισαι Casual Player, ο iMac θα κανει μια χαρα τη δουλεια του. Κ στην τελικη αν θες να παιζεις, παρε κονσολα κ τελειωσες..

Εγω εχω iMac (άσπρο) εδω κ 8 μηνες, κ σιγουρα δεν προκειται να ξαναπαρω PC γιατι συνηθισα την ευκολια κ την αμεση ανταποκριση ενος mac! Χάρη στο OS X (το λειτουργικο του συστημα) εκμεταλεύεσαι 100% το Hardware του, ενω στα Windows που πρεπει να υποστηριξουν κ την τελευταια ταιβανέζικη μητρικη δεν εκμεταλλέυονται κ πολλά.. άσε που νιώθω ότι δε με κοροιδευει μια εταιρεια (με αλλες γυρω γυρω) που με αναγκαζει να παιρνω καινουργιο Hardware ανα διαστηματα 2-6μηνων απλα για να δουλευω σωστα κ γρηγορα εφαρμογες.. τα windows εχουν τον ιδιο πυρηνα εδω κ σε ποσες εκδοσεις.. αρα δεν τα εξελισουν, μας κοροιδευουν! Για τα Windows Seven κατι ακουσα οτι θα αλλάξει επιτελους, αλλα δεν πιστευω τπτ αμα δεν το δω.

Γενικα, πιστευω οτι αμα πασχεις απο τα συμπτωματα όλων των Windows users,(Virus, Registry,Format) δεν θα το μετανιωσεις!

Δημοσ.

Γενικα σε imac συγκλινω αλλα να δωσω τοσα λεφτα και να ξερω απο την αρχη οτι παιρνω ενα μηχανημα με περιορισμενες δυνατοτητες?Βεβαια οντως το design ειναι ενα μεγαλο + αλλα απο εκει και περα πιστευω τιποτα παραπανω....

Δημοσ.
Γενικα σε imac συγκλινω αλλα να δωσω τοσα λεφτα και να ξερω απο την αρχη οτι παιρνω ενα μηχανημα με περιορισμενες δυνατοτητες?Βεβαια οντως το design ειναι ενα μεγαλο + αλλα απο εκει και περα πιστευω τιποτα παραπανω....

Aν ΔΕΝ παιζεις παιχνιδια δεν θα εχεις κανενα προβλημα....

Εκτος αν εχεις καμια "ειδικη" εφαρμογη που δεν υπαρχει για MacOS ..

Aν και πιστευω οτι καλο θα ηταν να φτιαξεις μια λιστα με συγκεκριμενα πραγματα που χρειαζεσαι και να ρωτησεις για αυτα...

Δημοσ.

μια ιδεα ειναι η αλλαγη σε mac αλλα και σε linux .Συντομα θα βρεις εφαμιλλες εφαρμογες με αυτες που χρησιμοποιουσες αρα δεν θα εχεις προβλημα σε αυτο αν δεν εχεις παρωπιδες..Αν ασχολεισαι με παιχνιδια τα πραγματα ειναι δυσκολα αλλα υπαρχει παντα η δυνατοτητα dual boot .Οποτε δεν υπαρχει νομιζω κανενα εμποδιο να ακολουθησεις το σωστο δρομο..:-) Επισης γρηγορα θα δεις πως πραγματα καθημερινα οπως η εγκατασταση προγραμματων γινονται απλα (drag&drop!),οπως επισης και δικτυακες και scriptoεργασιες.(applescript ___unix terminal commands)

Δημοσ.

ξεχασα να πω οτι ενας mac τα κανει ολα απλα και ομορφα για εκεινον που μενει στα απλα και καθημερινα .γι΄αυτους που ψαχνονται υπηρχουν απιστευτες δυνατοτητες και υποστηριξη ΟΛΩΝ των γλωσσων προγραμματισμου (ενεργα στο συστημα )Εκεινοι λοιπον που ειναι ανησυχα πνευματα στα παραθυρα καπου βρισκουν ενα τελος ,το αδιεξοδο του κακογραμμενου πυρηνα ενος παρασιτικου αλλα εμπορικου λογω συμβατοτητας λειτουργικου.Εκει που τελειωνουν οι δυνατοτητες των Windows αναλαμβανει ο Mac ...Δεν θα χασεις οπως κανεις δεν εχασε ,εχεις δει κανεναν να γυριζει πισω η να λεει κατι κακο ?:rolleyes:

Δημοσ.
Tωρα βεβαια το γιατι η apple δεν θελει τους gamers -εχω πει και παλαιοτερα - δεν μπορω να το καταλαβω...

Αφηνει κατι για να παραμυθιαζονται η χρηστες Windows ,τι να κανει λιγο ελεημοσυνη δεν βλαπτει:rolleyes: //η λυση >>>Dual Boot

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...