Freakster Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Οι Έλληνες gamers, μετά απο άπειρες υποσχέσεις από υπευθύνους της Microsoft (δείτε συνεντεύξεις σε περιοδικά του χώρου) που έμειναν στα λόγια και μετά απ΄τα κλειδώματα και τις μειωμένες ελευθερίες που έχουν υποστεί εδώ και ένα χρόνο όσον αφορά ακόμα και το περιεχόμενο που διατίθεται δωρεάν σε άλλες χώρες, προχωρούν σε διαμαρτυρία προς την Microsoft Hellas, απαιτώντας να τους αναγνωρίσει το δικαίωμα στην πρόσβαση επίσημα πλέον, στο Xbox Live. "Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός να έχουμε πλήρωσει τα ίδια χρήματα με την υπόλοιπη Ευρώπη και να παίρνουμε ένα προιόν, λειψό απο άποψη υπηρεσιών. Πληρώσαμε τα ίδια χρήματα, απαιτούμε το ίδιο προϊόν. Επίσης απαιτούμε να μην μας αφήνετε έρμαια του παραεμπορίου που έχει δημιουργηθεί στη χώρα μας όσον αφορά τα προιόντα που απευθύνονται στους χρήστες Xbox Live και να λανσάρετε την σειρά περιφερειακών και στην Ελλάδα." Υπογράψτε προς ένδειξη υποστήριξης και διαμαρτυρίας στο δίκαιο αίτημα μας. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
21century Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Προσυπογράφουμε το αίτημακ αι ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε τις απαντήσεις απο την ελληνική αντιπροσωπεία. Το οφείλει...
Freakster Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Οποιος δε βαριεται στελνει και κανενα mail στην Microsoft Hellas. Φανταζομαι κακο δεν κανει. Εχω ηδη στειλει και αν μου α[αντησουν θα ποσταρω εδω την απαντηση. Θυμαμαι πως εκαναν petition και οι wii-buyers και πετυχαν να αφαιρεθει το καπελο της Νορτεκ στις τιμες των παιχνιδιων του wii, μακαρι να πετυχουμε και εμεις το στοχο μας.
MetallicA Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Για πες κανενα mail για ms xbox εδω Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης θεωρώ γελοία την απάντηση απο τον Community Manager... Αυτό είναι απάντηση ανεύθυνου και όχι υπεύθυνου.
Freakster Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 [email protected] Τους εστειλα ενα email δυο σελιδες με τελικο ερωτημα ποτε θα κανουν διαθεσιμο το live στην Ελλαδα και η απάντηση ηταν. Αγαπητέ κύριε, Σας ευχαριστούμε για την τηλεφωνική σας επικοινωνία με ημερομηνία 14/01/2008. Σχετικά με το ζήτημα που μας αναφέρατε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραπάνω υπηρεσία Xbox Lve δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στην Ελλάδα όπως αναφέρεται και στο παρακάτω link: http://www.xbox.com/en-US/live/countries.htm Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα παραμένουμε στην διάθεση σας για επικοινωνία δίνοντας μας κάποιο τηλέφωνο σας για να σας καλέσουμε ή μπορείτε να καλέσετε στο κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft Hellas στον αριθμό 8015003000 εάν καλείτε από σταθερό τηλέφωνο ή στο 2111206500 εάν καλείτε από κινητό τηλέφωνο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 – 20:00. Με εκτίμηση, ΓΤΠ
MetallicA Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 ΓΤΠΚ Θα στειλω και εγω το Σ/κ να δω τι θα πουνε. Λες και είναι κανένα μαγαζακι της γειτονιάς...πόσο θα τους στοίχιζε ένας ελληνικός server? Ντροπή.. Υ.Γ Έχω καιρό το xbox αλλά πριν λίγες μέρες θέλησα να το δοκιμάσω, όταν έφαγα την πρώτη πόρτα διάβασα για αλλαγή χώρας κλπ το οποίο μου φάνηκε απίστευτο. Αγοράσαμε κάτι και θέλουμε να λειτουργεί σύμφωνα με τις δυνατότητες του...
Freakster Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μπα τίποτα. Άλλα τώρα αρχίζει να ψήνεται το πράγμα.. :s Φτιάξαμε και ένα site, ρίχτε μια ματιά, δείξτε το σε κανένα φίλο (sorry για το spam-τελευταία φορά, είναι για "καλό" σκοπό.) http://www.xboxlivegreece.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα