Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη κινητου...help λιγο

nik00ss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τις επομενες μερες προκειται να αγορασω κινητο αφου βαρεθηκα την ''παντοφλα'' μου p910i

Εχω καταληξει (παντα σε Sony Ericsson) στα κ800ι και κ810ι.Η ερωτηση μου ειναι αν εχεται να μου προτεινεται κατι αλλο στα ιδια περιπου χρηματα (250-300 ?),η αν αξιζει η παραπανω αγορα.μου αρεσει παρα πολυ τα 3.2 megapixel,που εχουν τα παραπανω κινητα.αν καποιος τα εχει ασ μου πει την γνωμη του.

ευχαριστω

Δημοσ.

φίλε μου και εγώ είμαι φανατικός των SE, αλλά αν το Ρ910 σου φαίνεται "παντόφλα" πιστεύω οτι η κάμερα 3,2ΜΡ είναι παγίδα.... και τα δυο τηλέφωνα που κοιτάς είναι λίγο ογκώδη (τουλάχιστον για τα γούστα μου) ακριβώς λόγω της κάμερας... είναι λοιπόν οι φωτογραφίες (ονομαστικής) ανάλυσης 3,2ΜΡ το πιό σημαντικό για εσένα, η μήπως να σκεφτείς λίγο και φορητότητα και design?

Εγώ έχω να σου προτείνω το W660 που το έχω εδώ και 1,5 χρόνο, είναι ελαφρύ, όμορφο και έχει μαι καλή καμερούλα για τις καθημερινές στιγμές στα 2ΜΡ - πρέπει να παίζει στα λεφτά που προτείνεις.

Δημοσ.

Επίσης αν μπορείς να αντέξεις με 1gb μνήμη, πολύ όμορφο και πρακτικό είναι το w880. Επίσης αν δεν σε πειράζει, μπορείς να βρεις σε αυτή την τιμή μεταχειρισμένο το P1i. Αν σε βολεύει αυτό που έχεις τώρα, το καινούριο είναι μεγάλη βελτίωση (αν εξαιρέσεις το παντελώς ηλίθιο και άχρηστο QWERTY)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...