Προς το περιεχόμενο

Acronis*True*Image*Βοοtable dvd. Πως???

takis345

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Θα'θελα οποιος γνωριζει το Acronis True Image 11 να μου πει πως κανουμε ενα bootable dvd που να περιεχει ενα ηδη σωσμενο image του συστηματος μας. Δηλ. εχω κανει κανονικα backup το συστημα μου (xp pro sp2 integr. Sep'07)σε ενα image στο δισκο. Πως θα μπορεσω να το βαλω σε ενα dvd (bootable) ετσι ωστε μολις το βαλω σε εναν αλλο υπολογιστη να ξεκινησει και να μεταφερει τo image αυτο στο δισκο του νεου υπολογιστη ? (ετσι ωστε σε λιγα λεπτα θα εχει και ο νεος υπολογ. το ιδιο λειτουργικο με τον αλλο)

Δημοσ.

φτιαχνεις το bootable cd rescue ωστε ξεκιναει το προγραμμα χωρις να εχεις μπει στα windows, και απλα μετα φορτωνεις την εικονα που ανετα μπορεις να εχεις και μεσα στο δισκο

Δημοσ.
φτιαχνεις το bootable cd rescue ωστε ξεκιναει το προγραμμα χωρις να εχεις μπει στα windows, και απλα μετα φορτωνεις την εικονα που ανετα μπορεις να εχεις και μεσα στο δισκο

Φιλε μου ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα αν μπορεις πες μου μερικες λεπτομερειες παραπανω γιατι δεν το πολυκαταλαβα αυτο με το cd rescue (εννοεις το create bootable rescue media? -Aυτο νομιζω οτι φτιαχνει μονο ενα cd για να εκκινει το acronis οταν υπαρχει προβλημα- Εγω θελω να φτιαξω bootable dvd me ενα image των xp μεσα το οποι το εχω ηδη αποθηκευσει πριν στο δισκο)

Δημοσ.
Δεν ξερω αν μπορει να σε βοηθησει αλλα πηγαινε εδω http://www.kastel.gr/other%20guides.html.Παρεπιπτωντος τρομερη δουλεια σε οποιον εχει το site.Απλα καταπληκτικο!!!

Οντως πολυ καλο site αλλα δειχνει τον τροπο που ειπε ο προηγουμενος φιλος. Ειναι ενας τροπος και αυτος βεβαια αλλα καπου ειχα δει να βαζουν ενα dvdακι και αυτο να ξεκινα το recovery αυτοματα. Αυτο ψαχνω να βρω πως γινεται.

Δημοσ.
...Πως θα μπορεσω να το βαλω σε ενα dvd (bootable) ετσι ωστε μολις το βαλω σε εναν αλλο υπολογιστη να ξεκινησει και να μεταφερει τo image αυτο στο δισκο του νεου υπολογιστη ? (ετσι ωστε σε λιγα λεπτα θα εχει και ο νεος υπολογ. το ιδιο λειτουργικο με τον αλλο)

δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά νομίζω πως αυτό είναι λάθος να το κάνεις. Το να επαναφέρεις ένα image ενός pc σε ένα άλλο pc, είναι σαν να παίρνεις τον σκληρό δίσκο από το πρώτο και να τον βάζεις στο δεύτερο. Τίποτα δεν θα δουλέψει.

Δημοσ.

φιλε μου ναι δεν το δα στην αρχη γιατι το διαβασα στα γρηγορα, αυτο που θες να κανεις το πιθανοτερο ειναι ή να μην δουλεψει καθολου το μηχανημα ή να ειναι ασταθες, γιατι θα εχει drivers για εντελως αλλο hardware

Δημοσ.

Ερώτηση:

αν μπει πρώτα σε safe mode,

παει στο device manager

κανει uninstall ολα τα drivers (συσκευές VGA, PCI, USB, όλα μα όλα)

και μετα να κάνει κανονικό boot.

δεν θα τον ρωτήσει για τα drivers ;

Δημοσ.

Τελικα χρησιμοποιω τον τροπο που ειπε ο πρωτος φιλος και τον ευχαριστω. Οσο για το αν δουλευει μια εγκατασταση xp σε εναν αλλο υπολογιστη η απαντηση ειναι τέλεια : βρισκει οτι νεο hardware εχει το καθε συστημα και μολις επανακινει ---> ολα ΟΚ.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...