Προς το περιεχόμενο

Σοβαρό πρόβλημα με προφίλ χρήστη

vassar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να εξηγήσω λίγο πως δημιουργήθηκε το πρόβλημα, το PC είναι πάνω σε δίκτυο με server, έγινε διακοπή ρεύματος , βέβαια το pc ήταν πάω σε ups και έτσι δεν έσβησε και το έκλεισα κανονικά βέβαια δε πρόσεξα αν έγινε μέχρι το τέλος ο τερματισμός αλλά φαντάζομαι πως ναι. Όταν πήγα να το ξανανοίξω δε φόρτωσε το προφίλ μου, έβγαλε και μήνυμα στην αρχή ότι δε μπορεί να μπει στο προφίλ.

Όταν πια άνοιξαν τα windows xp professional το pc ήταν σαν να του είχα κάνει format, επίσης είδα ότι στο σκληρό έχει απελευθερωθεί σχεδόν 16 γίγα χώρος. Ότι αρχεία είχα δεν υπάρχουν ούτε και ρυθμίσεις στο Outlook και ούτε το προφίλ που είχα υπάρχει.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να έχει συμβεί και πώς μπορώ να επαναφέρω το pc;;;

Να σημειώσω ότι η επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη κατάσταση δε λειτουργεί, ενώ έχουν κρατηθεί σημεία επαναφοράς.

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να μην είχε αρκετό ρεύμα από το UPS ο υπολογιστής και να μην πρόλαβε να κλείσει.

Έτσι , έγινε σβήσιμο του υπολογιστή , την ώρα που έκλεινε (πράγμα που με λίγη λογική μπορεί κάποιος να καταλάβει , ότι είναι χειρότερο από το να σβήσει την ώρα που είναι αδρανής.

Αν έγιναν όπως τα λέω , το πρόβλημα είναι ότι "χτύπησε" ο σκληρός σου.

Σε τέτοιες περιπτώσεις , τα αρχεία δε σώνονται , λυπάμαι....

Δημοσ.

αν εχεις καποιο εξωτερικο κουτι βγαλτον και πηγαινε σε αλλο Pc να δεις αν μπορεις να βρεις τα αρχεια

και τσεκαρε και με κανενα λογισμικο να δεις τι αρχεια μπορεις να ανασυρεις αν εχουν διαγραφει

Δημοσ.

Να σημειώσω επίσης ότι τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει υπάρχουν και λειτουργούν κάποια που δοκίμασα κανονικά. Είναι δυνατόν να έχει χτυπήσει ο σκληρός και να έχουν διαγραφεί μόνο τα αρχεία μου (ότι υπάρχει στο profil μου δηλαδή);;; Δε θα έπρεπε και τα πραγράμματα να έχουν πρόβλημα....

Παιδιά σας παρακαλώ βοηθήστε αν μπορείτε γιατί μιλάμε έχω χάσει δουλειά ετών αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο...

Ευχαριστώ πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...