xaring Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας παιδια. Εχω τουτο εδω το ρουτερ και θελω να το συνδεσω μονο με το ps3 μου αλλα δεν μπορω με τπτ. δεν αναβουν τα δυο πρωτα λαμπακια αλλα μονο τα 3 τελευταια.. εχω κανει τα παντα αλλα δεν γινεται τπτ μου βγαζει αυτο εδω οταν παω να κανω connection internet test: Obtain ip address succeeded Internet connection failed an error occurred during communication with the server this is a DNS error. (80710102) το ρουτερ δεν μπορω να το συνδεσω και με το pc και με ps3 γιατι δεν εχω καρτα δικτυου ουτε θυρα ethernet στο pc. καμια λυση ;
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 το ποστ σου απλα δεν βγαζει νοημα.τι 8α πει το ρουτερ δεν μπορω να το συνδεσω και με το pc και με ps3 γιατι δεν εχω καρτα δικτυου ουτε θυρα ethernet στο pc. καρτα δικτυου και καρτα ethernet ειναι το ιδιο.το ιντερνετ αναβει καταρχην?με wireless η με καλωδιο to ps3?Ισως 8ελει καρφωτα τα dns Στην συνδεση στο ps3 sto menoy του
thanos75x Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Αν το εχεις ασυρματο εχει καπου μια εντολη μεσα το linksys που λεει block all incoming connections στο wireless settings δες αν ειναι ενεργοποιημενη και αποτσεκαρισε την.
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 sto firewall εχει μια τετοια επιλογη αλλα δεν ειναι για το ασυρματο μονο αλλα για ολα και ειναι για ip απο το ιντερνετ οχι για το δικτυο οσο ξερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.