Προς το περιεχόμενο

Best ram για O/C σε p5n32 e-sli!

Bee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψαχνω καλες μνημες 80-110euro και να κανουν σε p5n32 e-sli και να ανεβαινουν αρκετα σε mhz.Σκεφτομουν τις corsair dominator(http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=935557)crucial ballistix tracer(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554118)...Πειτε αποψεις η συμβουλες το γρηγοροτερο δυνατο.(Οποιαδηποτε απο αυτες η οποιαδηποτε αλλη μνημη θεωρειτε καλη για την συγκεκριμενη μητρικη-Ψαχνω για μνημες που αναιβενουν απο 800hmhz και πανε τουλαχιστον 1066-1100).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η μόνη διαφορά σε ballistiX και ballistiX tracer είναι ενα ledακι.

εγώ δεν θα σου πώ ποια να επιλέξεις απο τις 2 μιας και δεν εχω δοκιμάσει dominator, απλά θα σου πω ότι οι ballistiX είναι πολυ καλές και χωρίς προβλήμματα (τουλάχιστον όσον αφορά τις δικές μου)

800mhz 4-4-4-12

1066mhz 5-5-5-15

στα 2.2V

Ωραία τότε πάω για ballistix 1066mhz.Ετσι κι αλλιος λιγος χωρος παντα ειναι χρησιμος στο O/C.Μολις τις παρω αρχιζω παιχνιδι και ανεβαζω results.Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες ηταν πολυ χρησιμες!

η μόνη διαφορά σε ballistiX και ballistiX tracer είναι ενα ledακι.

εγώ δεν θα σου πώ ποια να επιλέξεις απο τις 2 μιας και δεν εχω δοκιμάσει dominator, απλά θα σου πω ότι οι ballistiX είναι πολυ καλές και χωρίς προβλήμματα (τουλάχιστον όσον αφορά τις δικές μου)

800mhz 4-4-4-12

1066mhz 5-5-5-15

στα 2.2V

να ήταν ένα ledάκι καλά θα ήταν οι tracer είναι σαν τσίρκο :-( ( αυτές έχω )

αν της πάρει το παιδί καλύτερα να πάρει και κάτι να τις φυσάει γιατί οι ballistix είναι πολύ ζεστές

1200 4-4-4-4 με 2,45 εδώ ;)

signature.img?iid=61568&thumb=false

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...