markgio Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Έκλεισα το pc την Παρασκευή και όταν θέλησα να το ξανανοίξω την Δευτέρα δεν δούλευε τίποτε. Είτε πατούσα τον διακόπτη είτε όχι... ενα και το αυτό. Υπέθεσα πως ίσως φταίει το τροφοδοτικό για το το ότι δεν υπάρχει καμιά παροχή ρεύματος και αφού το έβγαλα έβαλα στην θέση του ένα άλλο (πάλι δικό μου, για το οποίο είμαι σίγουρος ότι δουλεύει) αλλά και πάλι τίποτε. Ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση να κάηκε η μητρική ενώ ο υπολογιστής ήταν κλειστός; Αν ναι, απο που μπορώ να βγάλω το συμπέρασμα ότι κάτι τέτοιο συνέβη; Αν όχι.... μου προτείνετε κάτι;;; Ευχαριστώ
disqualified Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 αλλαξε και καλωδιο τροφοδοσιας και δες
frenzy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Κοίτα και την πρίζα για καλό και για κακό lol
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Αν δεις οτι με αλλο τροφοδοτικο και με αλλο καλωδιο ρευματος δεν δουλευει τοτε δες και πανω απο το mobo μπας και ειναι κανενας πυκνωτης που εχει σκασει η εχει φουσκωσει.
markgio Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Εννοειται οτι το δικίμασα και σε άλλη πρίζα... με άλλο τροφοδοτικό και άλλο καλώδιο.... γιαυτό λέω μήπως κάηκε η μητρική...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δες αυτο που σου ειπα αν ειναι φουσκωμενος η σκασμενως κανενας πυκνωτης και πες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.