Προς το περιεχόμενο

Επιλογή καινούργιας οθόνης

aetosgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά θέλω να πάρω μια καινούργια οθόνη, την οποία θα χρησιμοποιήσω και για παιχνίδια (αρκετά) και για ταινίες και για office, αλλά και για κάποια σχεδιαστικά προγράμματα (όχι κάτι τρελό όμως).

Από άποψη χρημάτων είμαι διατεθειμένος να δώσω ως και 600+ ευρώ, όχι όμως ότι θα με χαλάσει αν βρω κάτι κάλο και με λιγότερα λεφτά.

Από ίντσες επειδή ως τώρα δουλεύω σε μια 19, θέλω να πάρω κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο και άρα λέω για μια 20 έως 22 (24 λέω μάλλον όχι γιατί δεν ξέρω με τις αναλύσεις τι γίνεται, την φωτεινότητα κ.α.)

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα μοντέλα

Eizo 22'' S2201W BK

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1040863

Eizo 20'' S2031W

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1017632

LG 22'' L226WTQ-SF

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=967238

LG 22'' M228WA-BZ

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=984876

Πείτε την γνώμη σας και αν έχετε οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη!!!

Δημοσ.

Αν είναι να διαλέξεις μεταξύ Eizo και LG δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Πέρνεις Eizo αφού διαθέτεις τα χρήματα. Επίσης καλή και πιο φτηνή λύση είναι να πάρεις SAmsung

Δημοσ.

η eizo 2031 ειναι απιθανη και πραγματικα ντροπη να τη συγκρινεις με τις συγκεκριμενες LG καμια σχεση απο χρωματα και απο γωνιες θεασης ειδικα αν θες να βλεπεις ταινιες απο ολες τις γωνιες του δωματιου σου

Αν δε σε πειραζει να μεινεις στις 19 τοτε eizo 1931

Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει γιατι (σχετικα με τις eizo) η 2031 που ειναι 20΄΄ κανει σχεδον 600ευρω και η 2201 που ειναι 22΄΄ ιντσεσ κανει 550ευρω.

Και αυτο που λεω ειναι πωσ οι eizo αυτεσ κανουν 550 με 600 ευρω, ενω οι Lg οι αντιστοιχεσ κανουν τα μισα λεφτα περιπου 300ευρω. Και ok να τα δωσω τα λεφτα στισ eizo, αλλα υπαρχει πραγματι διαφορα που εγω σαν χρηστησ θα την καταλαβω.

Δημοσ.
Δεν εχω καταλαβει γιατι (σχετικα με τις eizo) η 2031 που ειναι 20΄΄ κανει σχεδον 600ευρω και η 2201 που ειναι 22΄΄ ιντσεσ κανει 550ευρω.

Και αυτο που λεω ειναι πωσ οι eizo αυτεσ κανουν 550 με 600 ευρω, ενω οι Lg οι αντιστοιχεσ κανουν τα μισα λεφτα περιπου 300ευρω. Και ok να τα δωσω τα λεφτα στισ eizo, αλλα υπαρχει πραγματι διαφορα που εγω σαν χρηστησ θα την καταλαβω.

Πολύ απλά δεν είναι αντίστοιχες ;)

Έχουν διαφορετικό πάνελ, που σημαίνει καλύτερη χρωμματική απόδοση, μεγαλύτερο εύρος θέασης, βάση με tilt/pivot/turn, καθώς επίσης και καλύτερα ηλεκττρονικά, που σημαίνει καλύτερη απόδοση της εικόνας, καλύτερο interpolation κλπ

Σε κάθε περίπτωση όπως σχολίασε ένας φίλος παραπάνω, είναι ντροπή να συγκρίνεις τις δύο μάρκες, ειδικά την ακριβή σειρά της Eizo.Αν έχεις τα χρήμματα, με κλειστά μάτια.

Δημοσ.

γιατι εχουν πολυ καλυτερο panel οπως ειπε ο φιλος και ειδικα στις γωνιες θεασης και στα χρωματα ειδικα στο μαυρο οι διαφορες ειναι χαοτικες

πιστεψε με ειδικα αμα τις συγκρινεις διπλα διπλα θα την καταλαβεις, ειδικα αν τις κοιταξεις και απο κατω στη μια δε θα βλεπεις εικονα καν

Δημοσ.

ωραία τα λέτε παιδάκια για τις Eizo αλλά αν το παιδί θέλει να παίζει games εννοείται πως και οι 2 oi LG είναι καλύτερες... αν θες παιχνίδια πας σε TN panel με χαμηλό response time, τι να τα κάνεις τα μαύρα και την άριστη χρωματική απόδοση όταν θα σoυ βγαίνουνε τα μάτια έξω από την θολούρα στα fps?.

διαλέγεις και παίρνεις. Επίσης αν θες για games μην πάρεις 24 ακόμα και TN (με εξαίρεση την Iyama).

Δημοσ.
ωραία τα λέτε παιδάκια για τις Eizo αλλά αν το παιδί θέλει να παίζει games εννοείται πως και οι 2 oi LG είναι καλύτερες... αν θες παιχνίδια πας σε TN panel με χαμηλό response time, τι να τα κάνεις τα μαύρα και την άριστη χρωματική απόδοση όταν θα σoυ βγαίνουνε τα μάτια έξω από την θολούρα στα fps?.

διαλέγεις και παίρνεις. Επίσης αν θες για games μην πάρεις 24 ακόμα και TN (με εξαίρεση την Iyama).

Ετοιμάσου για κράξιμο:lol:

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες...Αλλά η συγκεκριμένη (2031) έχει 8ms απόκριση, οπότε παίζεις ανετότατα και χωρίς πρόβλημα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...