darian227 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Hello.Οποιος θελει να ασχοληθει για να συμμαζεψουμε λιγο το Gothic3, να φτιαξουμε σε πρωτη φαση τους υποτιτλους στα Ελληνικα,να μετατρεψουμε λιγο τα γραφικα, να του δωσουμε λιγο νεο αερα ευπροσδεκτος. Δεν χρειαζεται τπτ τρελες γνωσεις.Σε πρωτη φαση λιγο καλα Αγγλικα.
chek2fire Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Για μένα φοβερό game αλλά πολύ κακό στον τεχνικο τομέα. Τα σύγχρονα πάντως μηχανήματα το τρέχουν πλέον άνετα.
Vrok Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Πολύ καλό game, αλλά θέλει πάρα πολύ δουλειά.. Υπερβολική θα έλεγα!
jimasripper Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Πολύ καλό game, αλλά θέλει πάρα πολύ δουλειά.. Υπερβολική θα έλεγα! Moνο καλο,αριστο θα ελεγα εγω.Ειδικα τωρα με τα patches.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Καλή ιδέα, κακό game. Όντως, μάπα το "3"! Σε καμιά περίπτωση σαν το πρώτο...
jimasripper Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Όντως, μάπα το "3"! Σε καμιά περίπτωση σαν το πρώτο... Καλη ιδεα,απεχτο παιχνιδι!!!!
michael92 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Θα ήθελα πολύ να βοηθήσω! Και στα αγγλικά και στα γραφικά! Από programming τπτ όμως δεν ξέρω, μόνο κάτι scriptάκια . To θέμα είναι πως για να ξεκινήσω, πρέπει να έχω το παιχνίδι εγκατεστημένο; Και πως θα κάνω import τα graphics;
jimasripper Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Θα ήθελα πολύ να βοηθήσω! Και στα αγγλικά και στα γραφικά! Από programming τπτ όμως δεν ξέρω, μόνο κάτι scriptάκια . To θέμα είναι πως για να ξεκινήσω, πρέπει να έχω το παιχνίδι εγκατεστημένο; Και πως θα κάνω import τα graphics; Θελω και εγω να βοηθησω.Εχω και εγω την ιδια ερωτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.