Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά .gr Domain σε server εξωτερικού

drmetal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα (σήμερα :P) ενα .gr domain. είναι το πρώτο που αγοράζω και η απορία μου είναι πως μπορώ να το μεταφέρω σε κάποιο server του εξωτερικού (γιά host) και αν ξέρετε κάποιο που δέχετε ελληνικά domain.

To siteground που έχω μερικές σελίδες δεν δέχετε gr domain.

Όποιος ξέρει κάτι ας μου πει

ευχαριστώ

Δημοσ.

δεν ειναι απαραιτητο να κανεις μεταφορα-transfer του domain name (.gr) σου στη οποιαδηποτε ξενη εταιρια που θα πας!

Mπορεις ευκολα-γρηγορα και απλα να αλλαξεις τους dns server του domain name σου μεσω της ιστοσελιδας της Ελληνικης εταιριας!

εφοσον αλλαξεις τους DNS εισαι ΟΚ!

Δημοσ.

οταν λες dns server, αυτό είναι ο Nameserver? το αλλαξα αλλά από τα χθές ακόμα δεν έγινε η αλλαγή (από το whois που βλέπω δείχνει τα παλιά). Όταν αλλάξω τα αυτά θα μπορεί η εταιρία να το χειριστεί κανονικά?

Δημοσ.

Ουσιαστικά ο σέρβερ του εξωτερικού κατευθύνει στο dns server που έιναι κατοχυρωμένο σε έλληνα καταχωρητή δηλαδή την υπηρεσία παροχής του ονόματος..

Δημοσ.
http://kb.siteground.com/article/Can_I_transfer_countryspecific_domains_to_SiteGround.html

αυτό είδα και με μπέρδεψε

μετά το κανονίζεις σαν parked domain ?

εσύ πως το έκανες ?

ευχαριστώ

γυρνας πρωτα τους name servers στην siteground, και αφου γυρισουν κανεις activate το account με το ονομα του site.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...