drmetal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Αγόρασα πρόσφατα (σήμερα ) ενα .gr domain. είναι το πρώτο που αγοράζω και η απορία μου είναι πως μπορώ να το μεταφέρω σε κάποιο server του εξωτερικού (γιά host) και αν ξέρετε κάποιο που δέχετε ελληνικά domain. To siteground που έχω μερικές σελίδες δεν δέχετε gr domain. Όποιος ξέρει κάτι ας μου πει ευχαριστώ
Grifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 δεν ειναι απαραιτητο να κανεις μεταφορα-transfer του domain name (.gr) σου στη οποιαδηποτε ξενη εταιρια που θα πας! Mπορεις ευκολα-γρηγορα και απλα να αλλαξεις τους dns server του domain name σου μεσω της ιστοσελιδας της Ελληνικης εταιριας! εφοσον αλλαξεις τους DNS εισαι ΟΚ!
drmetal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 οταν λες dns server, αυτό είναι ο Nameserver? το αλλαξα αλλά από τα χθές ακόμα δεν έγινε η αλλαγή (από το whois που βλέπω δείχνει τα παλιά). Όταν αλλάξω τα αυτά θα μπορεί η εταιρία να το χειριστεί κανονικά?
akiss Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 To siteground που έχω μερικές σελίδες δεν δέχετε gr domain. Για ξαναδες, γιατι στο siteground εχω 15 σιτε, σε .gr.
drmetal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 http://kb.siteground.com/article/Can_I_transfer_countryspecific_domains_to_SiteGround.html αυτό είδα και με μπέρδεψε μετά το κανονίζεις σαν parked domain ? εσύ πως το έκανες ? ευχαριστώ
21century Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Ουσιαστικά ο σέρβερ του εξωτερικού κατευθύνει στο dns server που έιναι κατοχυρωμένο σε έλληνα καταχωρητή δηλαδή την υπηρεσία παροχής του ονόματος..
akiss Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 http://kb.siteground.com/article/Can_I_transfer_countryspecific_domains_to_SiteGround.html αυτό είδα και με μπέρδεψε μετά το κανονίζεις σαν parked domain ? εσύ πως το έκανες ? ευχαριστώ γυρνας πρωτα τους name servers στην siteground, και αφου γυρισουν κανεις activate το account με το ονομα του site.
drmetal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 ευχαριστώ παιδιά το κανόνισα όπως είπατε όλα οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.