luxury_john Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΣΩ ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΚΙΑ Ν95 ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ SIROCCO GOLD KAI TO D&G ΜΑΖΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟ Ν95 ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΨΟΓΟ ΧΩΡΙς ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΞΙΖΕΙ?
ipso33 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Αν τα θες για μοστρα ναι. Για δυνατότητες καμια σχεση.
luxury_john Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ Ν95 ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ GPS 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ Wi-Fi 5 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ MP3 PLAYER.ΒΕΒΑΙΑ TO V3i EXEI KAI MP3 KAI EXTRA MNHMH ΠΕΡΝΕΙ KAI EINAI ΕΠΙΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ D&G ΚΑΙ ΤΟ SIROCCO EXEI ΖΑΦΕΙΡΙ ΤΖΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟ ΟΛΟ ΜΕ 18Κ ΕΧΕΙ ΛΕΥΚΟΧΡΥΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ Ν95 ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ 250 ΕΥΡΩ ΣΑΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΝΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ 670 ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑ!
lordelesar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 To N95 δεν έχει απολύτως καμία σχέση με κανένα από τα δύο άλλα. Μα απολύτως καμία. Είναι ένα άσχημο κινητό (υποκειμενικό) που κάνει τά παντα και ακόμα παραπάνω. Πολύ περισσότερα από όποιοδήποτε άλλο κινητό. Τα άλλα δύο είναι δύο άσχημα κινητά (υποκειμενικό) τα οποία δεν κάνουν τίποτα απολύτως. Το 8800 Gold το παίρνεις για να δηλώσεις ότι έχεις λεφτά για πέταμα και το V3i D&G για τον ίδιο λόγο που παίρνεις ένα χρυσό ρολόι ή μια χρυσή καδένα... Η μεταπώληση είναι ψηλή, αλλά είναι ελάχιστοι αυτοί που το θέλουν και από αυτούς ακόμα λιγότεροι αυτοί που δεν θα το πάρουν καινούριο για να γλιτώσουν 50-100-200?
luxury_john Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠ' ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ OLYMPUS 7.1 ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ Wi-Fi, MP3 KAI VIDEO ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ IPOD TOUCH ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ PDA ΕΧΩ ΕΝΑ FLYBOOK ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ SIROCCO ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗΞΗ ΛΕΦΤΩΝ ΑΜΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗΞΗ ΛΕΦΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ VERTU!ΤΟ D&G ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΟΡΤΗ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
lordelesar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Αφού προφανώς έχεις την οικονομική δυνατότητα, ξέχνα τα και πήγαινε στο Vertu. Αυτό είναι το επιστέγασμα της ποιότητας. Και για δεύτερο πάρε ένα Designed by Porsche. Αλλιώς περίμενε το 8800 Arte.
luxury_john Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗΞΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΑΝ ΧΡΩΜΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΜΟΥΡΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ''ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΠΗΡΑ ΕΓΩ'' ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΟΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ SAPHIRE ARTE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!
tarrasque Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 γράφε με μικρά γράμματα και βάζε και κανένα σημείο στίξης γιατί τα μηνύματα σου δεν διαβάζονται... όσο για το τι κινητό να πάρεις είναι λίγο δύσκολο να σου δώσει κάποιος συμβουλές μιας και προτίμησες το N95 ενώ χρησιμοποίησες ελάχιστα αυτά που προσφέρει. πρώτα σκέψου τι πραγματικά χρειάζεσαι και μετά εδώ είμαστε. φιλικά πάντα. υγ. προσωπικά το 8800 το θεωρώ νεοπλουτέ
lordelesar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δεν σου είπα το Vertu για επίδειξη. Απλά μου είπες ότι σε ενδιαφέρει η πρακτικότητα και η ποιότητα. Γενικά σου απαντάω από προσωπική εμπειρία και με τα 3 κινητά που συζητάμε (όχι στη χρυσή έκδοση όμως). Ούτε το 8800 ούτε το V3i δεν τα άντεξα πάνω από 3 μέρες. Αλλά καθαρά από λειτουργικής άποψης. Συν ότι κατ'εμέ, αυτό που λες για το νεοπλουτισμό, με το οποίο συμφωνώ, συμβαίνει κατά κόρον με το 8800. Αλλά όχι με τα Vertu. Πολύ απλά γιατί δεν είναι γνωστή μάρκα αφ'ενός και ααφ'ετέρου πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος για να δώσεις >6k ? για κινητό. Οι νεόπλουτοι και οι επιδειξίες στην Eλλάδα τα τρώνε στα μπουζούκια και τις Boxter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.