ten-ten Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Τι θα λέγατε να κάνατε ένα web radio με πινελιές από το Insomnia .... Δεν ξέρω αν σας αρέσει η ιδέα αλλά δεν θα με χάλαγε να ακούω εκπομπές από χρήστες , admin.... και άλλους . Υ.Γ. Ελπίζω να το έγραψα στο σωστό "χώρο"
akpe Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Είχε ξανασυζητηθεί παλιότερα, και αν δεν απατώμαι είχαν γίνει και μικρές απόπειρες αλλά το θέμα γρήγορα ξεχάστηκε... Εγώ πάντως δηλώνω παρών
ten-ten Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Τι να σου πω εγώ το φαντάζομαι κάτι σαν το ελικόπτερο της wind που είναι για την κυκλοφορία της κινησης αλλά εδώ το webradio θα "ελένχει την κίνηση " της τεχνολογίας και του forum εννοείτε με μπόλικη δόση χιούμορ και μουσικής....
Droidlock Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Αν ειναι να γινει κατι τετοιο καλο θα ηταν να εχει αρκετες εκπομπες που να ασχολουνται με θεματα τεχνολογιας , παιχνιδια , προϊοντα , συγκρισης τιμων . Οταν πχ στην εκπομπη παρουσιαζεται ενα προϊον να βγαινουν αμεσως οι προδιαγραφες και η εικονα της συσκευης στην συγκεκριμενη ιστοσελιδα. Αλλα ας μας πουν οι αρμοδιοι του site για το εαν υπαρχει καποια σκεψη για το θεμα
InsertCoinToJoi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 θα ηταν τελειο να ειχαμε και ραδιοφωνικη συντροφια απο την αγαπημενη μαs insomnia! go on mods
dimitris2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 πολυ καλη ιδεα αλλα δε ξερω κατα ποσο μπορει να υλοποιηθει. αν βρεθουν τα ατομα που εχουν την ορεξη να ασχοληθουν καλως...
Steven Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Αν ενδιαφέρει τους mod το παρών θέμα ας επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου. Θα μπορούσα να διαθέσω αρκετό bandwidth (upload).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.