Προς το περιεχόμενο

Με ποιό προγραμμα...

Jaymz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ενσωματώσω .srt και .avi σε ένα αρχείο?

Θα χρησιμοποιούσα το film machine, αλλά φαίνεται πολύ περίπλοκο. Αν ξέρετε κάποιο αξιόπιστο, απλό, γρήγορο και ασφαλές πρόγραμμα παρακαλώ ποστάρετε το εδω. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

με το convertXtoDVD μετατρέπεις το avi σε dvd ενσωματώνοντας ταυτόχρονα τους υπότιτλους. Αν θέλεις να κρατήσεις το αρχείο σου σε avi μορφή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ή το virtualdub (με reencoding, δες οδηγό εδώ), ή ένα από τα aviaddsubs και avisub (χωρίς reencoding).

Δημοσ.
με το convertXtoDVD μετατρέπεις το avi σε dvd ενσωματώνοντας ταυτόχρονα τους υπότιτλους. Αν θέλεις να κρατήσεις το αρχείο σου σε avi μορφή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ή το virtualdub (με reencoding, δες οδηγό εδώ), ή ένα από τα aviaddsubs και avisub (χωρίς reencoding).

Σωστός απλά επειδή είπε πως πήγε να κάνει την δουλειά με το the film machine υπέθεσα πως και μετατροπή να γίνει δεν θα τον πειράξει ή αναγκαστικά έπρεπε να γίνει λόγο dvd player.

Δημοσ.

Δοκίμασα το Avisub και οι υπότιτλοι δεν είναι κολλημένη επάνω. Απλά πετάγεται ένα παραθυράκι και μου λέει οτι αυτό το αρχειο περιέχει υπότιτλους. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να τους ΚΟΛΛΗΣΩ στο Avi?

Δημοσ.

Εγώ πάντως όταν εγκατέστησα το VobSub για να βλέπω αρχεία .avi (επεισόδεια του Prison Break) και να έχουν υπότιτλους (που ήταν ξεχωριστά αρχεία .srt) , μαζί με το VobSub , το Setup μου έβαλε και ένα πρόγραμμα που λέγεται Mux. Δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο είναι , καθώς δε το έχω χρησιμοποιήσει , αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις :-) Είναι απλό. Απ'ότι είδα (που το μελέτησα λίγο) βάζεις το .avi , βάζεις και το .srt , πατάς ένα κουμπί που λέει "Mux" και σου τα ενώνει.

Δημοσ.

ConvertXtoDVD απλά!!!! Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω πολύ απλό προγραμμα το οποίο ενσωματώνει και τους υπότιτλους. Το μόνο πρόβλημα με τους υπότιτλους, το οποίο εγώ τουλάχιστον δεν έχω βρει πως λύνεται, είναι η περίπτωση που δεν είναι πλήρως συγχρονισμένοι με τα λόγια της ταινίας, κάτι το οποίο για παράδειγμα με το BSplayer που χρησιμοποιώ εγώ ως player λύνεται με το subtitle time correction.

Επιπλέον διατηρεί και το αρχικό αρχείο που είναι σε μορφή .avi, κάτι που απορώ γιατί παραπάνω ειπώθηκε ότι χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα για να πετύχεις κάτι τέτοιο!!!!

Δημοσ.
ConvertXtoDVD απλά!!!! Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω πολύ απλό προγραμμα το οποίο ενσωματώνει και τους υπότιτλους. Το μόνο πρόβλημα με τους υπότιτλους, το οποίο εγώ τουλάχιστον δεν έχω βρει πως λύνεται, είναι η περίπτωση που δεν είναι πλήρως συγχρονισμένοι με τα λόγια της ταινίας, κάτι το οποίο για παράδειγμα με το BSplayer που χρησιμοποιώ εγώ ως player λύνεται με το subtitle time correction.

Επιπλέον διατηρεί και το αρχικό αρχείο που είναι σε μορφή .avi, κάτι που απορώ γιατί παραπάνω ειπώθηκε ότι χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα για να πετύχεις κάτι τέτοιο!!!!

Με το subtitle workshop μπορείς να τους συγχρονίσεις.

Kαι όχι το ConvertXtoDVD δεν αφήνει το αρχικό format του αρχείου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το subtitle workshop. Μια ερώτηση μόνο, ο συγχρονισμός πρέπει να γίνει πριν ή αφού χρησιμοποιηθεί το ConvertXtoDVD. Δηλαδή πριν το αρχείο .avi μετατραπεί σε αρχεία .vob ή αφού μετατραπεί και κατ' επέκταση εφόσον προστεθούν οι υπότιτλοι σε μορφή .str;

Πάντως M3tal_G3ar επιμένω ότι με το ConvertXtoDVD το αρχικό αρχείο παραμένει ανέπαφο!!!! Ή εκτος αν εννοούμε κατι διαφορετικό. Αυτό που εννοώ εγώ είναι ότι το αρχικό .avi αρχείο που μετατρέπεται τελικά σε αρχεία .vob (και όχι μόνο) μετά τη μετατροπή παραμένει ανέπαφο. Και δεν το λέω απλά επειδή το ξέρω ή το είδα σε κάποιο pc αλλά σήμερα μετέτρεψα μια ταινία απο μορφή .avi σε DVD files και το αρχείο .avi παραμενει ακόμα και τώρα που γράφω αυτες τις λέξεις στο σκληρό μου δίσκο.

Δημοσ.
Ευχαριστώ για το subtitle workshop. Μια ερώτηση μόνο, ο συγχρονισμός πρέπει να γίνει πριν ή αφού χρησιμοποιηθεί το ConvertXtoDVD. Δηλαδή πριν το αρχείο .avi μετατραπεί σε αρχεία .vob ή αφού μετατραπεί και κατ' επέκταση εφόσον προστεθούν οι υπότιτλοι σε μορφή .str;

Πάντως M3tal_G3ar επιμένω ότι με το ConvertXtoDVD το αρχικό αρχείο παραμένει ανέπαφο!!!! Ή εκτος αν εννοούμε κατι διαφορετικό. Αυτό που εννοώ εγώ είναι ότι το αρχικό .avi αρχείο που μετατρέπεται τελικά σε αρχεία .vob (και όχι μόνο) μετά τη μετατροπή παραμένει ανέπαφο. Και δεν το λέω απλά επειδή το ξέρω ή το είδα σε κάποιο pc αλλά σήμερα μετέτρεψα μια ταινία απο μορφή .avi σε DVD files και το αρχείο .avi παραμενει ακόμα και τώρα που γράφω αυτες τις λέξεις στο σκληρό μου δίσκο.

Λοιπόν στο subtitle workshop θα ανοίξεις το avi και τους υπότιτλους και όχι τα αρχεία .vob οπότε τον συγχρονισμό θα τον κάνεις ΠΡΙΝ χρησιμοποιήσεις το ConvertXtoDVD.

Ναι μένει το avi δεν πάει πουθενά, εγώ λέω για τα αρχεία που θα περάσεις στο δισκάκι αυτά δεν θα είναι avi αν κάνεις την δουλειά σου με το ConvertXtoDVD.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...