Προς το περιεχόμενο

bridging Siemens CL-110 με switcher/Router SMC barricade

spst

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια και χαρα!!

Εχω forthnet Προσπαθώ να κάνω bridging με το switcher/Router SMC barricade αλλα καμια τύχη οταν βαζω σε bridge mode το 110 χανεται το ΡΡΡ λαμπάκι και ενω στο SMC περναω το ονομα και κωδικό χρήστη δεν συνδεεται με τιποτα!!!

εχω δοκιμάσει ολα οσα αναφερονται στο φορουμ. οταν είχα το speedtouch με OTE εκανα το bridging στο speedtouch αλλαζα τα καλωδια, εκανα setup στο SMC και μπουμ εμπαινα στο δίκτυο απο το SMC. καποια βοηθεια με βημα βημα πως να το κάνω῞

ευχαριστω

Δημοσ.

Καλως ηρθες στο foroym.καλα εσυ γιατι 8ες να κανεις bridge?8το smc ειναι ρουτερ σκετο ι adsl router?γιατι 8ες να κανεις κληση pppoe?τοppp eννοειτε οτι σβηνει αφου δεν ειναι στο ιντερνετ το σιεμενς οταν το κανεις bridged.to smc θες να περασει τα στοιχεια στο speedtouch η να κανει αυτο την κληση?γιατι αμα ειναι adsl router τοτε ποιο το νοημα για 2 routers?

Δημοσ.

θελω απλα να εχω ασυρματη προσβαση στο δικτυο η να μπορω να εχω συνδεση για πανω απο ενα υπολογιστη. δεν χρησιμοποιω το speedtouch, απλα το αναφερω σαν παραδειγμα.

εχω το Siemens και μπαινω μια χαρα αλλα ειναι μονο για εναν χρηστη, προσπαθω να προσθεσω το SMC σαν switcher/Router και να μπαινουν απο εκει ασυρματα η ενσυρματα περισσότεροι χρήστες.

Απλα αυτο το εκανα παλαιοτερα οταν ειχα ΟΤΕ με bridging . Τωρα δεν ξερω τι πρεπει να κανω αφου το Siemens ειναι "αλλου παπα ευαγγελιο".

Δημοσ.

ευκολη η λυση σου.σεταρεις το σιεμενσ κανονικα.β.στο smc του αλλαζεις ip για να μην ειναι ιδια με το σιεμενς.το σιεμενσ 192.168.1.1 και το smc βαλτο 192.168.1.2.μετα κλεισε τον dhcp του smc και συνδεσε πανω το σιεμενς σε μια λαν υποδοχη οχι σε wan.και 8α εισαι ετοιμος.το εχω κανει απειρες φορες.το sms 8α παιξει σαν ενα access point

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...