got noizzzz? Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 θα παρακαλουσα πολυ οποιος ξερει να με βοηθησει γιατι τυρανιεμαι εδω και καιρο. ο αδερφος μου μου εκανε δωρο ενα game boy micro. καλη φαση δεν λεω αλλα να δινω 40 ευροπουλα για να πεζω ενα παιχνιδι ειναι too much θελω εδω και μηνες να αγορασω ενα gbm flash card και ροταω: 1)ξερει κανενας που μπορω να βρω στην αθηνα? 2)αν βρω για game boy advance θα ειναι συμβατο με gbm? 3)ειπαρχει καποιος τροπος να αγορασω μεσου internet χωρις πιστοτικη? 4)μπορει να μου προτηνει καποιος καποιο site? please help
zazaza Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Και εγώ ψάχνω κάτι ανάλογο για το GBASP. Τα GBMicro είναι GBA συμβατά οπότε ψάχνεις για κάρτα GBA κοινώς. 1. Δεν ξέρω. Αν λάβεις καμιά απάντηση σε PM πληζ κάνε τη μου forward ;-) 3. Πηγαίνεις σε μια τράπεζα και βγάζεις μια χρεωστική (debit card) στην οποία "φορτώνεις" χρήματα. Μία από τις εναλλακτικές σου είναι και η τράπεζα Κύπρου. 4. google it ;-) ωραίο nick!
got noizzzz? Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 thanks αλλα εχω την εντιπωση οτι δεν ενδιαφερονται και πολοι πανω στο θεμα. κακη φαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.