johnyb98 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να δείχνει τί USB υπάρχουν σε ένα PC, τί drivers έχουν εγκατασταθεί σε κάθε USB και, αν θέλουμε, να απεγκαταστήσουμε τελείως κάποιο (ή όλους) τους drivers από κάποια USB που θέλουμε; Π.χ. να έχουμε εγκαταστήσει σε μία USB ένα USB flash disk, ένα scanner και έναν εκτυπωτή και να καθαρίσουμε τη USB; Ευχαριστώ!
zevage Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Ενας τρόπος ειναι η κατάργηση ή απεγκατάσταση ή ενημέρωση των drivers της usb: εναρξη πινακας ελεγχου συστημα υλικο διαχείρηση συσκευών ελεγκτες ενιαιου σειριακου διαυλου (usb) προγραμμα οδηγησης Αλλος τροπος η κατάργηση της συγκεκριμένης συσκευής (εκτυπωτής ή άλλο) απο τον πίνακα ελέγχου.
aiantas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 USB Safely Remove, νομίζω καλύπτει αρκετά από αυτά που ψάχνεις.
johnyb98 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Έχω σκεφτεί ήδη το safely remove. Ήθελα κάτι ανάλογο αλλά να μην είναι των ίδιων των Windows. Άλλωστε, όπως ξέρω, το safely remove δεν κάνει τελείως καθαρισμό, αλλά σε αφήνει να αποσυνδέσεις τη συσκευή σωστά γισ την τρέχουσα φορά. Μόλις την ξανασυνδέσεις (στην ίδια USB) δε θα την ξαναεντοπίσει. Εγώ θέλω, μετά τον καθαρισμό της USB, και όταν ξανασυνδέσεις στην ίδια USB τη συσκευή, να ξαναεντοπιστεί και να ξαναζητηθούν οι drivers της.
drm Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Εάν από το Device Manager κάνεις απεγκατάσταση της συσκευής που δεν θες ??? (έαν δεν φαίνετε η συσκευή επειδή είναι unpluged τότε κάπου στα menuς έχει μία επιλογή για show hidden devices)....
pigeon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Αν κατάλαβα τι ψαχνεις, αυτο εδω θα σου κανει τη δουλεια. Για πάρε: USB Deview http://www.nirsoft.net/utils/usb_devices_view.html Με προσοχη ετσι; Στο μενου File εχει επιλογή Uninstall. Παρε ενα backup το συστημα σου πριν γιατι τα USB ειναι ατιμα πράγματα
stefanos_79 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Αν κατάλαβα τι ψαχνεις, αυτο εδω θα σου κανει τη δουλεια. Για πάρε: USB Deview http://www.nirsoft.net/utils/usb_devices_view.html Με προσοχη ετσι; Στο μενου File εχει επιλογή Uninstall. Παρε ενα backup το συστημα σου πριν γιατι τα USB ειναι ατιμα πράγματα Πολύ χρησιμο προγραμματακι.Thanks
blaxos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 κοιταξε για το everest σου διχνει ολες τις λειτουργειες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.