Προς το περιεχόμενο

Καθαρισμός USB

johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να δείχνει τί USB υπάρχουν σε ένα PC, τί drivers έχουν εγκατασταθεί σε κάθε USB και, αν θέλουμε, να απεγκαταστήσουμε τελείως κάποιο (ή όλους) τους drivers από κάποια USB που θέλουμε;

Π.χ. να έχουμε εγκαταστήσει σε μία USB ένα USB flash disk, ένα scanner και έναν εκτυπωτή και να καθαρίσουμε τη USB;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ενας τρόπος ειναι η κατάργηση ή απεγκατάσταση ή ενημέρωση των drivers της usb:

εναρξη

πινακας ελεγχου

συστημα

υλικο

διαχείρηση συσκευών

ελεγκτες ενιαιου σειριακου διαυλου (usb)

προγραμμα οδηγησης

Αλλος τροπος η κατάργηση της συγκεκριμένης συσκευής (εκτυπωτής ή άλλο) απο τον πίνακα ελέγχου.

Δημοσ.

Έχω σκεφτεί ήδη το safely remove. Ήθελα κάτι ανάλογο αλλά να μην είναι των ίδιων των Windows. Άλλωστε, όπως ξέρω, το safely remove δεν κάνει τελείως καθαρισμό, αλλά σε αφήνει να αποσυνδέσεις τη συσκευή σωστά γισ την τρέχουσα φορά. Μόλις την ξανασυνδέσεις (στην ίδια USB) δε θα την ξαναεντοπίσει. Εγώ θέλω, μετά τον καθαρισμό της USB, και όταν ξανασυνδέσεις στην ίδια USB τη συσκευή, να ξαναεντοπιστεί και να ξαναζητηθούν οι drivers της.

Δημοσ.

Εάν από το Device Manager κάνεις απεγκατάσταση της συσκευής που δεν θες ??? (έαν δεν φαίνετε η συσκευή επειδή είναι unpluged τότε κάπου στα menuς έχει μία επιλογή για show hidden devices)....

Δημοσ.

Αν κατάλαβα τι ψαχνεις, αυτο εδω θα σου κανει τη δουλεια. Για πάρε:

USB Deview

http://www.nirsoft.net/utils/usb_devices_view.html

Με προσοχη ετσι; Στο μενου File εχει επιλογή Uninstall. Παρε ενα backup το συστημα σου πριν γιατι τα USB ειναι ατιμα πράγματα :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Αν κατάλαβα τι ψαχνεις, αυτο εδω θα σου κανει τη δουλεια. Για πάρε:

USB Deview

http://www.nirsoft.net/utils/usb_devices_view.html

Με προσοχη ετσι; Στο μενου File εχει επιλογή Uninstall. Παρε ενα backup το συστημα σου πριν γιατι τα USB ειναι ατιμα πράγματα :)

Πολύ χρησιμο προγραμματακι.Thanks

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...