lelos1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Για σας , Θα ήθελα αν έχετε να μου προτίνεται κάπιο σύστημα υπολογιστή ή κάπια σύνθεση δεν με ενδιαφερή και πολύ η κάρτα γραφικών και ηχού. Η χρήση του υπολογιστή είναι για εκπαιδευτικούς λόγους περισότερο και ψηχαγωγικούς(Μουσική),είναι ο πρότος μου υπολογιστής. Διαθέτω εώς 700euro μάζι με κάπιο πολυμηχάνημα(εκτυπώτη/sanner). Ευχαριστώ.
argyk Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 hi 8a sou protina oposdipote epeksergasti core 2 duo mnimi 2 gb ram mia asus kali mitriki kai mia o8oni 19 tft lg kalitera polimixanima cannon eine ftina auta ta oliga.. argiris
antonl Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μια πρώτη εκτίμηση είναι αυτή: Σύνολο: 465? Με την προϋπόθεση ότι δεν ενδιαφέρεσαι καθόλoυ για παιχνίδια. Αν κάποια στιγμή αργότερα θες, μπορείς να προσθέσεις μια "κανονική" κάρτα γραφικών αντί της onboard που έχει η μητρική. Ηχεία έβαλα τα συγκεκριμένα επειδή είπες ότι ενδιαφέρεσαι για μουσική και αυτά έχουν σχετικά καλό value/money. Αν πάλι σκοπεύεις να συνδέσεις κάποια ηχεία στερεοφωνικού που έχεις ήδη, μπορείς να πάρεις κάποια πολύ φθηνότερα (ή και καθόλου). Μνήμη κάτω από 2GB μην πέσεις. Επίσης μπορείς να εξοικονομίσεις ~20? αλλάζοντας τον σκληρό δίσκο με έναν 160GB. Πληκτρολόγιο/ποντίκι ίσως να μπορούσες να βάλεις κάποια ελαφρώς φθηνότερα αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Οθόνη και πολυμηχάνημα δεν έβαλα μιας και δεν έχω κάποια να προτείνω αλλά τα ~250? που περισεύουν φθάνουν για να τα καλύψεις. Επίσης πρέπει να προσθέσεις ψύκτρα για τη cpu (<10?) επειδή η συγκεκριμένη έκδοση είναι tray και δεν πειρλαμβάνει κάποια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.