evilman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Πρωτον, θα ηθελα να πω ενα "καλως σας βρηκα" σε ολους , μιας και ειμαι καινουργιος στο forum.Δευτερον, θα ηθελα μια βοηθεια σε οτι αφορα τους drivers για χρ στο Turbo x vn 225. Δεν μπαινω καν στην διαδικασια να σας πω τι εχω τραβηξει απο τοτε που το πηρα γιατι το post μου θα παρει εκταση 2 σελιδων. Μετα απο πολυ ψαξιμο καταφερα να βρω ολους τους drivers και να τους κανω να δουλεψουν μιας και ενω ηταν οι σωστοι δεν τους αναγνωριζε.Τα μονα που δεν μου δουλευυν τωρα ειναι τα (κοκκινα )κουμπια της φωνης και το σημαντικοτερο για εμενα το BLUETOOTH. Ελπιζω καποιος στο forum να εχει την μαγικη απαντηση....
rallistas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Ποιο σασι εχεις παρει?Ειχε Vista και πηγες να βαλεις XP?
evilman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Ναι το ειχα παρει με vista home premium και μετα απο πολλα προβληματα αποφασισα να βαλω χρ. το σασι λογικα ειναι της vestel μιας και ολοι οι drivers ειναι της vestel. απο κατω στο pc δεν εχω βρει model number να με βοηθησει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.