Προς το περιεχόμενο

η φραση σκουπιδια

KANTAFY2002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο θεμα με τον αρχιεπισκοπο που ο τελευταιοσ φιλοσ μασ αναφερεται στην φραση σκουπιδια να μασ πει ποια ειναι τα σκουπιδια γιατι το θεωρω τουλαχιστων απανθρωπο

και εαν αναφερεται στον αρχιεπισκοπω απαιτω την συγνωμη του ωσ ελληνασ πολιτησ

το εαν καναν λαθη ειναι δικεσ τουσ οι ανωμιεσ και το κριμα στο λαιμο τουσ παπαδεσ δεσποταδεσ πολιτικοι κτλπ αλλα κανεισ δεν εχει το δικαιωμα να χαρακτηριζει σκουπιδια εναν ηγετη μιασ χωρασ η ενα πολιτικο η εναν θρησκευτικο αντιπρωσοπο μιασ θρησκιασ η λεξη κλειδι ειναι σεβασμοσ δημοκρατια

Δημοσ.

Με πιο δικαίωμα απαιτείς συγνώμη?

Αν είναι δυνατόν να θεωρούμε αυτούς που κάνουν "λάθη" θύματα. Εγλήματα κάνουν, είναι υπεύθυνοι για αυτά και δεν παθαίνουν τίποτα.

Οι όροι ηγέτης (πόσο μάλλον θρησκευτικός, όταν έχουμε ανεξιθρησκεία) κτλ καταρίπτουν την δημοκρατία γιατί ο μέσας έλληνας πολιτης που απαιτείς την συγγνώμη του λίγη ουσιαστικά επιρροή ασκεί και ο ρόλος του είναι καθαρά παθητικός.

Και ούτεε καν ξέρω με πια αφορμή τα γράφεις αυτά

Δημοσ.

ο administator προφανώς αναφέρεται για αυτούς που έβαλαν τον συγκεκριμένο διαγωνισμό στο site που αναφέρθηκε αλλά και για όσους περιμένουν να πεθάνει για δικό τους όφελος οπότε αν υπάρχουν τέτοιοι ανθρωποι ούτε εμένα με ενδιαφέρει αν είναι παπάδες ή όχι γιατί βλέπεις τα ράσα δεν κάνουν τον παπά...

Αυτό μας έλειπε τώρα να μείνουν και στο απειρόβλητο..έλεος!!!

Δημοσ.
στο θεμα με τον αρχιεπισκοπο που ο τελευταιοσ φιλοσ μασ αναφερεται στην φραση σκουπιδια να μασ πει ποια ειναι τα σκουπιδια γιατι το θεωρω τουλαχιστων απανθρωπο

το εαν καναν λαθη ειναι δικεσ τουσ οι ανωμιεσ και το κριμα στο λαιμο τουσ παπαδεσ δεσποταδεσ πολιτικοι κτλπ αλλα κανεισ δεν εχει το δικαιωμα να χαρακτηριζει σκουπιδια εναν ηγετη μιασ χωρασ η ενα πολιτικο η εναν θρησκευτικο αντιπρωσοπο μιασ θρησκιασ η λεξη κλειδι ειναι σεβασμοσ δημοκρατια

Δημοκρατία σημαίνει να σέβεσαι οποιαδήποτε άποψη, ακόμα κι αν διαφωνείς με αυτήν. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσεις ότι ζεις σε έναν κόσμο όπου το δικό σου "σωστό και πρέπον" δεν έχει καμία σχέση με τις πεποιθήσεις των υπολοίπων ανθρώπων, αλλά ίσως είναι καιρός. Μπήκαμε στο 2008:-)

Κλείσε την τηλεόραση.

Δημοσ.

Άσχετο, αλλά ς δεν έχει το πληκτρολόγιό σου; :P
  • Super Moderators
Δημοσ.

ε μην τα θέλουμε και όλα...εδώ δεν κατάλαβε τα ευκόλως εννοούμενα (δλδ πως η λέξη σκουπίδια ήταν για το site) θες να έχει και ς το keyboard? :P

Δημοσ.

αρκετά ασχοληθήκαμε με σκουπίδια δε νομίζετε ? βλεπεται πουθενα διαχορισμο για ποιον μιλαει το θεμα με την ανεξιθρησκεία ειναι τελειωσ αστοχο φιλε μου ναι φιλε μου εχουμε αλλα αυτο δεν σημαινη οτι ο ενασ πρεπει να κατηγορει τον αλλο ειπα σεβασμοσ και δημοκρατια αυτο δεν σημαινει ομωσ με την δικια σου δημοκρατεια να καταργεισ καποιου αλλου εχεισ να καταγγεισ κατι κατειγγειλετω αποδηξετο οχι ομωσ αοριστα και γενικολογα το να κλεισουμαι την τηλεοραση φιλε μου ειναι μια λυση την κλεινουμαι δεν ενδιαφερομασται για τιποτα για τον γειτονα μασ για τουσ γονεισ μασ ασ πανε στα γηροκομια και ασ κατσουμε στο πψ μασ και να δουμε τα αποτελεσματα στο στιλ κρεμασου για να εχεισ την απολυτη υδονη οσο για το εαν εχω Σ στο πληκτρολογιο φιλε μου το κανω για λογο συντομιασ παντωσ πιστευω πωσ θα μπορουσε σ να γραψεισ κατι ποιο ουσιαστικο

Δημοσ.
...το κανω για λογο συντομιασ...
Υποθέτω ότι για τον ίδιο λόγο δεν βάζεις και τόνους, σημεία στίξης και δεν κάνεις ορθογραφικό έλεγχο.
Δημοσ.

Ειλικρινά, προτιμώ τα greeklish από αυτό το πράγμα:confused:

Εγώ δε σέβομαι τη δημοκρατία σου, και την ανθρωπιστική σου τηλεόραση που ασχολείται με τους γείτονές σου και τα γηροκομεία, εσύ δε σέβεσαι τα μάτια μου. Οκ, είμαστε πάτσι:P

Δημοσ.
Υποθέτω ότι για τον ίδιο λόγο δεν βάζεις και τόνους, σημεία στίξης και δεν κάνεις ορθογραφικό έλεγχο.[/quote

και εσυ φιλε μου στο κερασακι τησ τουρτασ κολησεσ και οχι στο περιεχομενο τελοσ παντοσ δημοκρατια εχουμε κερασι κερασι

Δημοσ.

Πρώτον, για να μην παρεξηγηθώ, όσο κι αν δεν "σέβομαι" εκκλησία ή ότι τέτοιο το εν λόγω site, που τώρα είδα, είναι σκουπίδι. Αλλό να μην προσκυνάς καρικατούρες αλλό ο κερδοσκοπικός χλευασμός.

Δεύτερον, δημοκρατία έχουμε αλλά και κανόνες, καθώς κι αρκετή νοημοσύνη για να συνενοούμαστε.

Το δικαίωμα σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει την υποχρέωση μας να σας πάρουμε στα σοβαρά, όπως υποστηρίζεται από "κάποιους" (οχι καποιουσ)

Δημοσ.

KANTAFY2002 οι περισσότεροι όπως βλέπεις κατάλαβαν που ακριβώς αναφερόμουν με τη συγκεκριμένη λέξη αν και δε νομίζω να ήταν δύσκολο. Και ρίξε μια ματιά στους κανόνες για να δεις ποιά είναι η διαδικασία για παρόμοιες απορίες που μπορεί να έχεις στο μέλλον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...