Προς το περιεχόμενο

Oasis

kokas08

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά,

τι γνώμη έχετε για τους oasis??? Εμένα προσωπικά μου αρέσουν αλλά έχω ακούσει ότι είναι ατάλαντοι, κωλόπαιδα και τέτοια....Εσείς τι γνώμη έχετε???

Δημοσ.

Για μένα είναι από τα καλύτερα britrock συγκροτήματα και έπαιξαν και πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωσή της.Πάντως δεν έχω ακούσει να τους χαρακτηρίζουν κωλόπαιδα.Το μόνο που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι ότι κάποτε οι Block Party είχαν δηλώσει ότι οι Oasis γέρασαν πολύ για να μπορούν να δώσουν κι άλλα στη βρετανική μουσική σκηνή.Αν κ έχουν καιρό να κάνουν κάτι καλό δεν πιστεύω ότι έχουν ξοφλήσει.Εμένα πάντως μ' αρέσουν πάρα πολύ.Είναι ο ορισμός της britrock.

Δημοσ.

δεν εχω ακουσει ολοκληρη τη δισκογραφια να σου πω την αληθεια αλλα αταλαντους δεν θα τους ελεγα.

λιγο αντιγραφεις ισως...παντως οι 2 κομματαρες stop crying your heart out (o.s.t. στο φαινομενο της πεταλουδας)kai little by little τα σπανε!

Δημοσ.

οχι αταλαντοι σιγουρα το whats the story morning glory ειναι απο τους πιο γεματους δισκους, το τι ειναι ως χαρακτηρες λιγο με νοιαζει ειναι πολλοι καλοι αλλα οχι θρυλικοι...

Δημοσ.

Εμενα προσωπικα δε μου αρεσει καν αυτη η σκηνη,μερικα κομματια τους μου αρεσουν επειδη τα εχω συνδεσει μ καταστασεις κ μονο για αυτο..αδιαφορο συγκροτημα για μενα...σα χαρακτηρες δε με νοιαζει,κ ο lemmy κωλοπαιδο θα ειναι(κωλογερος δλδ),αλλα δε παυει ν ειναι οτι πιο κοντινο στο θεο εχει υπαρξει σε αυτο το πλανητη...για το αν ειναι αταλαντοι,αμα κανεις τοσο μεγαλη επιτυχια,οσο ευκολα κ μλκιες ειναι αυτα που παιζεις,ε,κατι θα κατεχεις...

Δημοσ.
για το αν ειναι αταλαντοι,αμα κανεις τοσο μεγαλη επιτυχια,οσο ευκολα κ μλκιες ειναι αυτα που παιζεις,ε,κατι θα κατεχεις...

πες τα ρε porco γμτ!!!

Δημοσ.

παντως εμένα μαρέσει ιδιαίτερα το stop crying your heart out και το champagne supernova....

ευχαριστώπαιδια με κανατε να αναθεωρήσω τις απόψεις μου....

Δημοσ.
παντως εμένα μαρέσει ιδιαίτερα το stop crying your heart out και το champagne supernova....

ευχαριστώπαιδια με κανατε να αναθεωρήσω τις απόψεις μου....

αμα σ αρεσει κατι σ αρεσει, τι σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι...

Δημοσ.

συμφωνω!τι σε νοιαζει τι λεει ο porco?(πλακιτσα και γω!!!)

και η βερα λαμπρου να σαρεσει δεν εχει σημασια αμα ειναι αφωνη ή αταλαντη,ζωο και ασχημη!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Οι Oasis κυκλοφορούν συλλογή με singles

Μπορεί οι αδελφοί Gallagher να μην διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις, ωστόσο η επιχείρηση που φέρει το όνομα Oasis, εξακολουθεί και αποδίδει. Έτσι μαθαίνουμε ότι το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει μια συλλογή με singles των Oasis.

Το album με τίτλο ‘Time Flies’ θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει 26 τραγούδια, από όλη την πορεία της μπάντας – εκτός από το ‘Sunday Morning Call’ (2000).

Η deluxe έκδοση της συλλογής θα περιλαμβάνει επίσης videos της μπάντας, καθώς και οπτικοακουστικό υλικό από την περσινή συναυλία τους στο Roundhouse του Λονδίνου.

Δείτε και το tracklisting του 'Time Flies':

'Supersonic'

'Roll With It'

'Live Forever'

'Wonderwall'

'Stop Crying Your Heart Out'

'Cigarettes & Alcohol'

'Songbird'

'Don’t Look Back In Anger'

'The Hindu Times'

'Stand By Me'

'Lord Don’t Slow Me Down'

'Shakermaker'

'All Around The World'

'Some Might Say'

'The Importance of Being Idle'

'D’You Know What I Mean?'

'Lyla'

'Let There Be Love'

'Go Let It Out'

'Who Feels Love?'

'Little By Little'

'The Shock Of The Lightning'

'She Is Love'

'Whatever'

'I’m Outta Time'

'Falling Down'

Πηγή: http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=17543

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κυκλοφορησε και το "Time Flies" για οσους ενδιαφερονται.Αυτο το αλμπουμ ειναι μια ευκαιρια γι'αυτους που δε ξερουν και πολλα για το συγκροτημα να μαθουν.Στην Ελλαδα γενικως δεν τους εχουν σε τοσο μεγαλη εκτιμηση.Αυτο ειναι αδικο κατα τη γνωμη για μια τοσο μεγαλη μπαντα που εγραψε ιστορια με χρυσα γραμματα στην μουσικη σκηνη της Μ.Βρετανιας.Anyway,πιστευω οτι αξιζει να ριξετε μια ματια στο αλμπουμ αυτο.

να και ενα λινκ με πληροφοριες για το αλμπουμ: http://www.oasisinet.com/DiscogRelease.aspx?type=1&id=14

Το τηλεοπτικο προμο για το "Time Flies"

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=N5-bn9DDs2w[/ame]

Ενα μικρο ντοκυμαντερ με φανς των oasis που μιλαν για την αγαπη τους για το συγκροτημα

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=N356Zz2PYQY[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...