zardel1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Καλημέρα παιδιά και καλη χρονιά Έχω 1 προβληματάκι με εναν εξωτερικό δισκο WD. Δε μου τον εμφανίζει στον Υπολογιστης μου ενώ στη Διαχείριση Συσκευών τον διαβάζει κανονικά. Έχει καποιοσ κάποια ιδέα.? ΣΟΣ πρέπει να κάνω φορμάτ. Ευχαριστώ
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Αν δεν έχει υποστεί format ο εξ.δίσκος είναι φυσιολογικό να μην τον βλέπεις στο <<Ο Υπολογιστής μου>>
Black Demis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Απο διαχείριση συσκευών μπορείς να δεις τα αρχεία σου πατώντας δεξί κλικ εξερεύνηση και μπορείς να το διαμορφώσεις από εκεί με δεξί κλικ διαμόρφωση Το δοκίμασες και σε άλλο pc??
zardel1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Απο διαχείριση συσκευών μπορείς να δεις τα αρχεία σου πατώντας δεξί κλικ εξερεύνηση και μπορείς να το διαμορφώσεις από εκεί με δεξί κλικ διαμόρφωσηΤο δοκίμασες και σε άλλο pc?? Δεν εχω άλλο pc μαζί μου. δεξι κλικ στη διαχείρηση - Μονάδεσ δίσκων? εκει τον βλέπει τον δίσκο
Amapola Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Απο εκει κανε του διαμορφωση αν δεν του εχεις κανει. Αν εχει μεσα αρχεια θα χαθουν ομως.
Black Demis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δεν εχω άλλο pc μαζί μου. δεξι κλικ στη διαχείρηση - Μονάδεσ δίσκων? εκει τον βλέπει τον δίσκο Εκει είναι...
LiKBeAsT Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Πίνακας Ελέγχου --> Επιδόσεις και Συντήρηση --> Εργαλεία διαχείρισης --> Διαχείριση Υπολογιστή --> διαχείριση δίσκων (στην αριστερη στήλη) μετα δεξι κλικ στον σκληρο και φορματ οπως θες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.