Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τον ήχο της ASUS-P5K

cinammonice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

H συγκεκριμένη μητρική έχει onboard -ανάμεσα στα άλλα- και την κάρτα ήχου.

Το πρόβλημα είναι πολύ περίεργο.

Αν κάνω drag 'n' drop μια ταινία στο VLC θα παίξει άψογα και εικόνα και ήχος.

Αν κάνω drag 'n' drop μια ταινία στο Windows media player θα παίξει μόνο εικόνα και ΟΧΙ ήχος, ενώ αν πάω να παίξω ένα mp3 μου βγάζει αμέσως sound error.

Επίσης στο Control Panel στην καρτέλα του ήχου γράφει: "Δεν υπάρχει συσκευή ήχου"

Βάζοντας το CD της motherboard εγκαταστάθηκαν ΟΛΑ τα άλλα πλην της παραμέτρου του ήχου που μου βγάζει fail ως αποτέλεσμα της διαδικασίας.

Μπήκα στο site και κατέβασα τους drivers...πήγα να εγκαταστήσω και είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα. Αποτυχία.

Έχετε καμιά ιδέα ρε παιδιά;

Το θέλω για τη δουλειά μου και έχω αγχωθεί.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. :)

Δημοσ.

δες αν είναι ενεργοποιημένη η κάρτα ήχου στο bios.

κ εγώ αυτή την μητρική έχω κ η κάρτα ήχου της δεν είναι κ η καλύτερη...εμένα κάνει κάτι παράσιτα αλλά μπορεί να φταίνε κ τα ηχεία μου να σου πω...

Δημοσ.

Καταρχάς ποια mobo έχεις ???

Δεύτερον υπάρχει ένα hotfix της microsoft για ορισμένες κάρτες ήχου για την λειτουργία HD , δες μήπως το βρεις μέσα στο δισκάκι της μητρικής σου (θα είναι του τύπου kb.... κάτι δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς) θα το τρέξεις και θα ξανακάνεις εγκατάσταση την κάρτα ήχου σου και λογικά θα είσαι έτοιμος !!

Δημοσ.

Thanx guys, αλλά απλά ήθελε 3 διαδοχικά φορμάτ για να αποφασίσει να εγκατασταθεί σωστά... Κάψιμο... :(

Τώρα μας μένει η κάρτα τηλεόρασης gigabyte USB U8000 που με το που την κάνω install κάνει αμέσως reset....αλλά τώρα ύπνος... ζζζζζζζζζζ

Δημοσ.

Επισισ και εγο την ιδια μιτρικι εχο,ο ιχοσ ινε χαλια και επισισ κανι τα κοθλα τησ.Πιρα μια χ-φι εκστριμ γκειμερ και ολα πολι ομορφα στον ιχο αλα οι ντραιβερσ ινε λιγο προβλιματικι,δεν το μετανιοσα αλα περιμενο πιο κενοθριοθσ αλα βελτιομενοθσ ντραιβερσ.ΤΑ ΕΛΙΝΑΡΑΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΕΣΚΙΣΑΝ !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...