regina Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Κατεβασα ενα game για το PS2. Αλλα δυστυχως δεν ξερω πως πρεπει να γινει η αντιγραφη στο cd ωστε να παιξει στην κονσολα. Εκανα μια απλη αντιγραφη με το nero [τα δυο αποσυμπιεσμενα αρχεια , αλλα δεν εγινε τιποτα.
M3tal_G3ar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Στο nero έχει μια επιλογή που λέει burn image to disk (εγγραφή εικονικού αρχείου σε δίσκο) από εκεί κάψε το αρχείο που βγήκε μετά την αποσυμπίεση.
regina Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Στο nero έχει μια επιλογή που λέει burn image to disk (εγγραφή εικονικού αρχείου σε δίσκο) από εκεί κάψε το αρχείο που βγήκε μετά την αποσυμπίεση. δεν μπορω να βρω αυτη την επιλογη :burn image to disk (εγγραφή εικονικού αρχείου σε δίσκο} που ακριβως θα το βρω? εχω το nero 8.1 [ελληνικα] σε ευχαριστω για την βοηθεια σου σε ολα τα μηνυματα που εχω γραψει
regina Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 δεν μπορω να βρω αυτη την επιλογη :burn image to disk (εγγραφή εικονικού αρχείου σε δίσκο}που ακριβως θα το βρω? εχω το nero 8.1 [ελληνικα] σε ευχαριστω για την βοηθεια σου σε ολα τα μηνυματα που εχω γραψει δεν μου βγαζει αυτο το παραθυρο ειναι διαφορετικο στο 8.1
regina Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 δεν μου βγαζει αυτο το παραθυρο ειναι διαφορετικο στο 8.1 οκ. τελικα το βρηκα. Θα το γραψω τωρα..να δω... :-)
M3tal_G3ar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Στην επιφάνεια εργασίας πρέπει να υπάρχει ένα εικονίδιο που λέει Nero StartSmart αν κάνεις κλικ εκεί θα σου ανοίξει αυτό το παράθυρο.. Ή μπορείς να πας έναρξη -> Όλα τα προγράμματα -> nero 8 -> Nero StartSmart EDIT: Ok, αφού το βρήκες δοκίμασε, και πες μας αν πάλι έχεις κάποιο πρόβλημα να βοηθήσουμε
regina Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Στην επιφάνεια εργασίας πρέπει να υπάρχει ένα εικονίδιο που λέει Nero StartSmart αν κάνεις κλικ εκεί θα σου ανοίξει αυτό το παράθυρο.. Ή μπορείς να πας έναρξη -> Όλα τα προγράμματα -> nero 8 -> Nero StartSmart EDIT: Ok, αφού το βρήκες δοκίμασε, και πες μας αν πάλι έχεις κάποιο πρόβλημα να βοηθήσουμε επαιξε στην κονσολα. ευχαριστω
M3tal_G3ar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 επαιξε στην κονσολα. ευχαριστω Ok χαίρομαι που όλα πήγαν καλά..
Commentator Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 επιλέγουμε και "finalize DVD" ??? στο dvd εννοεις;εκτος απο burn δεν χρειαζετε να τσεκαρεις κατι αλλο. Προγραμματα οπως NeroSmart 7.5 ή 8, Alcohol120% ,DVDdecrypter ειναι καλο να προτιμησετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.