jimarass Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Παδιά γνωρίζει κάποιος κανένα κατάστημα με ποικιλία σε transformers? Ξέρετε optimus prime,megatron και τέτοια. Μου έχουν μείνει κάτι αποθυμένα που δεν μου τα αγόραζαν παλιά οι γονείς μου όταν ήμουν μικρός γιατί ήταν ακριβά!!!
slipknot Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Στο jumbo έχει μερικά.Για άλλα καταστήματα δεν ξέρω...
Lighter122 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Εγω θελω να βρω κανα καταστημα που να του εχουν ξεμεινει τα κλασσικα παλια G.I. JOE
slipknot Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Γι αυτό δεν ξέρω,ίσως σε καμιά αποθήκη.Πάντως και στο jumbo,δεν έχει παλιά transformes, τα κλασσικά δηλαδή.Κάτι καινούργια έχει...έχω δει όμως και optimus prime σε jumbo αλλά σε πιο καινούργια έκδοση και αυτός.
kallair Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 και εγώ που έχω δει, τα νέα σχέδια έχουν. ειδικά στο jumbo. για ψάξε σε κανα συνοικιακό παιχνιδάδικο μπας και τοθσ έχει ξεμείνει κανα από τόοοοοτε.
Harkon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 δες και από eBay. είχα βρει μέχρι και τερατομάχους εκεί
KaiZeR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δοκιμασε σε κομιξάδικα, εχουν πολλα τετοια. Δεσ στο κεντρο στο polaris και νομιζω απέναντι του έχει ενα μαγαζί με πολλές τέτοιες φιγουρες. Κοντά στα εξάρχεια είναι, νομίζω μποτάση ή καποιος δρομος δίπλα της. Τώρα βεβαια ειναι πιο ακριβα απ'όταν εισουν μικρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.