Whiteshadow Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Αγορασα σημερα μια καρτα μνημης RAM 1GB DDRII(TWINMOS PC5300 667MHz)και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:οταν την εγκατεστησα μαζι με την παλια(TWINMOS DDRII 512 MB PC5300 667MHz)εκανε κανονικα boot το συστημα και οταν εφτανε στο σημειο να κανει load τα xp μαυριζε η οθονη και υστερα μου πεταγε μια μπλε εικονα με κατι λευκους ακαταλαβιστικους χαρακτηρες και εκανε αυτοματα reboot.Ξεχασα να αναφερω οτι στο ξεκινημα μου εγραφε RAM 1500MB.Στη συνεχεια δοκιμασα να βαλω την καινουργια(1GB) μονη της αλλα οταν παταγα το κουμπι για να ξεκινησει το bootαρισμα δεν εκανε καν το ''κλικ'' για να ανοιξει και η οθονη.Υστερα εβαλα ξανα την παλια μου ram(512mb) και το pc λειτουργησε κανονικα.Τι μπορει να φταει;Κανω κατι λαθος ή ειναι ελλατωματικη η RAM που αγορασα;Αν μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω.Η μητρικη μου ειναι η ASROCK CONROEXFIRE SATAII(αν παιζει καποιο ρολο).
epitropos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Αφού η καινούρια δεν δουλεύει μόνη της, 95% είναι DOA.Πήγαινέ την για αντικατάσταση. Εναλλακτικά, απενεργοποίησε την αυτόματη επανεκκίνηση.Υπολογιστής μου >δεξί κλίκ>Ανοιγμα>Προβολή πληροφοριών συστήματος>Για προχωρημένους>Εκκίνηση και αποκατάσταση>Ρυθμίσεις>Ξεκλικάρεις το "Αυτόματη Επανεκκίνηση", ΟΚ, και κλείνεις ολα τα παράθυρα.Την επόμενη φορά που θα παρουσιαστή πρόβλημα, αντί να επανεκκινήσει, θα βγάλη μια μπλέ οθόνη στην οποία θα αναφέρει ενα κωδικό σφάλματος.Τον Google-άρεις ή τον αναφέρεις εδώ και το ξανασυζητάμε.
Whiteshadow Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Τελικα το προβλημα εντοπιστηκεΗταν χαλασμενη η μνημη.Την αντικατεστησα και τωρα ειμαι κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.