danira Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 kalispera, signomi gia ta gkeeklish alla briskomai sto ecuador kai dn exei elliniki grammatoseira. i alitheia einai oti isos fanei koufo auto pou thelo alla psaxno kapoion ellina sto ecuador zo moni mou edo kai psaxno na bro kapoion apo tin patrida..opoios exei kamia idea euprodekti euxaristo
Lucifer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μαγικό! Λοιπόν αρχικά, να χρησιμοποιείς αυτήν εδώ τη σελίδα για τα επόμενα ποστ σου. Δευτερευόντως, γιατί να βρεις Έλληνα στον Ισημερινό; Εγώ θα πήγαινα εκεί για να ΜΗ βρω.
Humphrey Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Και να σκεφτείς ότι κάποτε πίστευα πως η Αγγλία είναι λίγο μακριά... Κράτα γερά ρε πατρίδα.))))))
jimarass Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 kalispera,signomi gia ta gkeeklish alla briskomai sto ecuador kai dn exei elliniki grammatoseira. i alitheia einai oti isos fanei koufo auto pou thelo alla psaxno kapoion ellina sto ecuador zo moni mou edo kai psaxno na bro kapoion apo tin patrida..opoios exei kamia idea euprodekti euxaristo Πως και βρέθηκες εκει???
kostastnt Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Πέρνα μια βόλτα από το ελληνικό προξενείο ή πρεσβεία... Όλο και κάποιον θα πετύχεις... Εξήγησε μας όμως και γιατί θέλεις να πετύχεις Έλληνα εκεί
GiOrGoSk21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δευτερευόντως, γιατί να βρεις Έλληνα στον Ισημερινό; Εγώ θα πήγαινα εκεί για να ΜΗ βρω. Μάλλον θέλει να σιγουρευτεί 100% ότι δεν υπάρχει άλλος Έλληνας στο Εκουαδόρ.Διαφορετικά να ψάξει άλλη χώρα. Υ.Γ.: Danira,αν σε ρωτήσει κανείς για καμιά "κόμπρα" που ήταν στην Ελλάδα,μη ψαρώσεις.Ένα παλτό εννοεί...
alexzzz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Υ.Γ.: Danira,αν σε ρωτήσει κανείς για καμιά "κόμπρα" που ήταν στην Ελλάδα,μη ψαρώσεις.Ένα παλτό εννοεί... και αν σε ρωτήσουν που είναι τώρα πες του ότι το Ελληνικό δαιμόνιο τον πούλησε σε κάτι απίθανους Γερμανούς!!!
SGP Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Θα σου στείλουμε τον aledjo, πολύ καλό παλικάρι...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Το Εκουαδός, μαζί με το Θιβέτ, είναι από τα δύο μέρη που θέλω οπωσδήποτε να επισκεφθώ προτού πεθάνω. Και ΕΙΜΑΙ και Έλληνας. Να κανονίσουμε σε μερικά χρόνια που θα έχω τη δυνατότητα να με φιλοξενήσεις;
Ather Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 kalispera,signomi gia ta gkeeklish alla briskomai sto ecuador kai dn exei elliniki grammatoseira. i alitheia einai oti isos fanei koufo auto pou thelo alla psaxno kapoion ellina sto ecuador zo moni mou edo kai psaxno na bro kapoion apo tin patrida..opoios exei kamia idea euprodekti euxaristo Συγγνώμη αλλά έχω την απορία αν μπορεί να διαβάσει τα Ελληνικά που της γράφετε τη στιγμή που δεν έχει Ελληνική γραμματοσειρά.
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Μπορεί, το encoding δε γνωρίζει όρια. Στο firefox 4 έχει και για Αρειανά. Οι μπαογκτζήδες είναι αμετάφραστοι.
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 αμα δεν τα εβλεπε δεν θα εκανε ποστ εδω...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Έλα τέλος, λογικά προτού ποστάρει θα διάβασε και πέντε πράγματα στη σελίδα στα ελληνικά. Λέτε να έβλεπε αλαμπουρνέζικα όλη τη σελίδα και να άνοιγε τόπικ, απλά και μόνο επειδή αντιλαμβανόταν τις λέξεις "senior member";
Φρού-Φρού Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 ^ δυο λέξεις ήταν οι μοιραίες ... Lucifer αααχχχ... moderator ζζζντούπ... (ο αναστεναγμός και η λιποθυμία δεν πιάνονται για λέξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.