Προς το περιεχόμενο

Μητρική να δέχεται την 8800GTS

Harkon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας,

αγόρασα πρόσφατα την κάρτα γραφικών 8800GTS

και προσπαθώντας να την κουμπώσω στην μητρική μου

μία MSI NEO-F είδα πως δεν μπορούσα γιατί έβρισκε πάνω

σε κάτι πυκνωτές.

Αναγκαστικά λοιπόν πάω για αναβάθμιση. Γνωρίζετε κάποια μητρική

έως 150-200 ευρώ που σίγουρα να δέχεται την κάρτα που προανέφερα;

Θα προτιμούσα να δέχεται Intel Core2 Duo επεξεργαστές γιατί τέτοιον σκέφτομαι να βάλω.

ευχαριστώ

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,

δεν με ενδιαφέρει προσωπικά το overclocking.

γνωρίζεις κάποια άλλη;

υγ: συγνώμη αν το ποστ έπρεπε να πάει στο τόπικ με τις μητρικές, τώρα το πήρα χαμπάρι..

Δημοσ.

Μου φαίνεται λιγο κουλό να μην μπαίνει η καρτα πανω στη Μ/Β λογω επαφής με πυκνωτές! Για ριξε καμια φωτογραφια να δουμε τι παιζει!!

Δημοσ.
Μου φαίνεται λιγο κουλό να μην μπαίνει η καρτα πανω στη Μ/Β λογω επαφής με πυκνωτές! Για ριξε καμια φωτογραφια να δουμε τι παιζει!!

:shifty:από κουφό εώς αδύνατο...:shifty:

σχεδόν όλες οι μητρικές έχουν πυκνωτή/ες κάτω από την PCIxPress θύρα, αλλά αυτο δεν εμποδίζει την εγκατάσταση της κάρτας γραφικών, γιατί σε ύψος είναι στα ίδια επίπεδα ή ίσως και πιο κοντοί από τα slot...

Δημοσ.

καλημέρα σας

ναι ρε παιδες τι να πω κ εμένα παράξενο μου φάνηκε.

αν ειναι μπορεί να ξαναδοκιμάσω αλλά δεν ήθελα να το πιέσω μη σπάσω κανά πυκνωτή

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα και πάλι.

αποφάσισα τελικά να κινηθώ να την πάρω (την Asus P5K) αλλά δεν βρήκα τη συγκεκριμένη παρά διάφορες παραλλαγές της όπως :

ASUS P5K , FSB 1333, 2XPCI-EXP X

ASUS P5KC FSB 1333 DDRII OR DDR3

ASUS P5KR, FSB 1333,PCIE-X16, DD

έχω τη δυνατότητα να την πάρω με χοντρική τιμή οπότε η πιο ακριβή θα πάει στα 85ευρώ. το θέμα μου είναι πως δεν ξέρω ποια από τις παραπάνω (αξίζει όντως καμία; ) δέχεται σίγουρα την 8800GTS

edit: για κάποιον που ρώτησε πριν, πράγματι δεν "κουμπώνει" η κάρτα γραφικών στην μητρική. κι εμένα μου έκανε εντύπωση αλλά όντως έτσι είναι. και άφησα και 2 φίλους να το δοκιμάσουν μήπως εγώ δεν μπορούσα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...