bibibo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 γιατί δεν είμαστε κάπου έξω με παρέα, μουσική και αλκοόλ? γιατι η συσωρευμένη κουραση ολόκληρης της εβδομάδας με έχει κάνει πτώμα και αυρίο, δεν θα πίνω μπάφους ούτε θα παίζω Pro όποτε έχω χρόνο να δώ το μωρό εσείς γιατί εδώ??
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Γιατί παίζουνε κάτι παϊδάκια αρνίσια στο τζάκι, κάτι τσίπουρα μακεδονίτικα, κι επίσης έξω έχει 2 Κελσίου. Πάντως επειδή με το ποτό έχω τάσεις φυγής, τίποτα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πάρω τη μηχανή κατά τις 2-3 το ξημέρωμα με άγνωστο προορισμό. Περίπου όπως εχθές δηλαδή.
valemon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Διάβασμα (και καλά) για την εξεταστική που έρχεται. Μπααα, στην πραγματικότητα βαριέμαι οικτρά να βγώ, μεσοβδόμαδα θα μου έρθει.
leftermann Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 εγώ με παρέα για μουσική και αλκοόλ βγαίνω τις τετάρτες (συνήθως). Σάββατα σπίτι. Ρε συ αιγαία, εκείνη την ωραία μαγκιά που είχαν στο εντερπράιζ, που σε πήγαινε όπου ήθελες σε μηδέν χρόνο, που θα την βρώ να σού'ρθω μια επισκεψούλα;;; (θα φέρω και λουκάνικα από δω από την τζουμαγιά...)
wert Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 γιατί δεν είμαστε κάπου έξω με παρέα, μουσική και αλκοόλ? γιατι η συσωρευμένη κουραση ολόκληρης της εβδομάδας με έχει κάνει πτώμα και αυρίο, δεν θα πίνω μπάφους ούτε θα παίζω Pro όποτε έχω χρόνο να δώ το μωρό εσείς γιατί εδώ?? Γιατί πριν φύγει ο μισός ο μήνας εμείς τον φάγαμε ολόκληρο πριν την ώρα του Κάναμε μαγικό και εξαφανίσαμε το € Οπότε έχουμε βρεί την πνευματική αυτή λύση να το παίζουμε χακεροκομπιουτεράδες να περνάει η ώρα μας μπας και βγάλουμε αυτόν τον μήνα. Για τον επόμενο θα κάνουμε όνειρα για το πρώτο ίσως Σαββατοκύριακό του. Γιατί για το δεύτερο αποκλείεται να πάμε
soturin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Γιατί παίζουνε κάτι παϊδάκια αρνίσια στο τζάκι, κάτι τσίπουρα μακεδονίτικα, κι επίσης έξω έχει 2 Κελσίου. Πάντως επειδή με το ποτό έχω τάσεις φυγής, τίποτα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πάρω τη μηχανή κατά τις 2-3 το ξημέρωμα με άγνωστο προορισμό. Περίπου όπως εχθές δηλαδή. Που μένεις? Επειδή το Σάββατο είναι κλισέ... Σωστά. Αν το σχολείο ή η δουλειά δεν σε περιορίζει σε παρασκευές και σάββατα δεν έχει σημασία τη μέρα είναι. Ειδικά σε φάση διακοπών (διαρκείας, όχι ολιγοήμερες με παρέα) που βγαίνουμε δευτέρα-παρασκευή και μου λένε "μα είναι σάββατο γιατί βαριέσαι?"
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Γι' αυτό είναι καλά να τα έχεις ωραία με τους μακεδόνες lefterman, γιατί έτσι περνάς από τα σύνορα πατροπαράδοτη πολιτιστική κληρονομιά όπως οι μεταξοσκώληκες για την Κίνα. Έχει φέρει ο γέρος λουκάνικα που έφτιαξε από το γουρούνι του που πιθανότατα να το εκτέλεσε με καρπαζιά ή νυχοκόφτη, αλλά αυτό βεβαίως δεν αλλάζει την γεύση. Και τσιπουράκι από το προσωπικό του αποστακτήριο, 600 γαδα, το συστήνει και η ΑUDI σε συνεργασία με την SHELL. Από τας Σέρρας το μόνο που θα ήθελα τώρα είναι μια Σερραία, αλλά μάλλον θα χρειαστεί να μεθύσω ΠΑΡΑ πολύ την γυναίκα μου, αλλά όχι τόσο πολύ που να κοιμηθεί κιόλας.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 @soturin μόλις 60 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Οι καιρικές συνθήκες αποδεικνύουν ότι οι αρχαίοι αθηναίοι έχτισαν στο καλύτερο οικόπεδο της Ελλάδος.
bolec Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μέσα γιατί στη θεσσαλονίκη δεν υπάρχει χειρότερη ώρα και μέρα απ το σαββατόβραδο για να βγείς.Αύριο το μεσημέρι για καφέ στην Αριστοτέλους και όλα είναι μια χαρά
leftermann Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 α, ναι... Κυριακή μεσημέρι στην αριστοτέλους, όλα μια χαρά... Πλλακα με κάνεις;
bolec Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Όχι καρντάσι ,σοβαρά σε μιλλλάω....Αν είσαι σαλονικιός ή αν έστω έχεις σπουδάσει θεσ/νικη τότε με καταλαβαίνεις
leftermann Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Σαλονικιός είμαι. Αλλά sorry, την αριστοτέλους (και γενικά το κέντρο της πόλης) δεν την παλεύω με τίποτα. Και όσο περνάν τα χρόνια, συνειδητοποιώ ότι γενικά δεν την παλεύω στην πόλη ολόκληρη...
V for Vagelis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Γιατί ρε leftermann, μια χαρά είναι η πόλη σου.
bolec Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Ναι ρε lefterman,ούτε εγώ σε πιάνω!Δεν είμαστε και τέλειοι αλλά αν μη τι άλλο στην θεσσαλονίκη περνάς καλά.Τι σε χαλάει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.