KOSTAS@ant Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Ξερω πως σιγουρα η μουσικη προϋπηρχε του τραγουδιου,και ετσι οι δημιουργοι του τραγουδιου την πηραν ετοιμη...Αλλα πουθενα δεν αναφερεται η προελευση της,στα βιντεο κλιπ,η σε σαιτ με lyrics,η σε διαφορα καλλιτεχνικα σαιτ που κοιταξα. Ακουσα πως ΜΟΙΑΖΕΙ με μουσικη των ABBA αλλα οχι οτι ειναι ακριβως αντιγραφη. Τελοσπαντων,εχω σκασει!Ας βοηθησει καποιος που ξερει,ρε παιδια...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 "ABBA - Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)"
kokas08 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 ναι αυτό είναι και ευτύχως που το έκαναν διασκευή γιατι: 1ον: δεν έκανε και τόσο μεγάλη επίτυχία, 2ον:είναι απλά χάλια....
KOSTAS@ant Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 αλλα στη ζουλα... Δηλαδη το εκαναν γαργαρα οτι η μουσικη ειναι των ABBA
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δεν το έκαναν καθόλου γαργάρα. Η Αμερική δεν είναι Ελλάδα να έχει Φοίβο που κλέβει samples και μελωδίες χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.
vagpap Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 ναι αυτό είναι και ευτύχως που το έκαναν διασκευή γιατι:1ον: δεν έκανε και τόσο μεγάλη επίτυχία' date=' 2ον:είναι απλά χάλια....[/quote'] Όντως το κανονικό χρειαζόταν κάποια "διασκευή" για να γίνει επιτυχία... #3 UK Charts. Όσο για το αν είναι χάλια ή όχι, ο καθένας με τα γούστα του ;-) Όσο για τη γαργάρα, δε νομίζω... (πηγή)
porco_rosso21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δν νομιζω να συγκρινει καποιος σοβαρα την πιπα αυτη με το οριτζιναλ των ΑΒΒΑ(θεοι,παροτι δεν ακουω τετοια μουσικη)... Όσο για τη γαργάρα, δε νομίζω... (πηγή χαχα,απλα γαματο...
-WISE- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 καλα αυτο το κομματι το χουν διασκευασει και αλλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.