kostakiss Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 παιδια εχω τα logitech x-530..και τελευταια εχω παρατηρήσει οτι το μπασο ακομα και στο χαμηλοτερο επιπεδο..κανει σα να εχω διπλα καμια σακουλα χάρτινη
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Βγάλε την σίτα και δες μήπως έχει σκιστεί το foam γύρω-γύρω.
kostakiss Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 υπαρχει καποιος τροπος να τη βγαλω?δεν ξερω απ αυτα.. αν εχει σκιστει τι γινεται? edit:μεσω αυτου του βιντεο το βρηκα! http://www.youtube.com/watch?v=jf3Kz6FfJyQ βρηκα και το σημειο που δεν ειναι κολημενο..με τι υλικο ειναι πιο σωστο να το κολησω?
kostakiss Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 παιδια κανεις ?το εκανα λιγο τοπικα με κολα stic ..αλλα κρατησε μια βδομαδα και παλι ξεκολησε..πεστε μου καμια ιδεα!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μεγάλε,σου έστειλα pm και με έγραψες στα τέτοια σου. Δεύτερον,δεν μας λες ούτε τι έκανες με την κόλλα που την έβαλες τι σκίστηκε τι λερώθηκε τι κατουρήθηκε κλπ. Μήπως θά'πρεπε τουλάχιστον να έβγαζες μια φωτογραφία με το.. ατύχημα; (Κόλλα 3Μ μαύρη ελαστική-συνήθως-βάζουν στα μεγάφωνα)
filthgrinder. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 στο equliser κατεβασε τις χαμηλες συχνοτητες.
kostakiss Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 φιλε _BASSstarlet_ χιλια σορρυ,αλλα με τις αλλαγες που εκαναν ουτε που το καταλαβα οτι ειχα μηνυμα..οπως και να ναι..η σιτα ανοιχτηκε,οπως προειπα και επισης εβγαλα και φωτος..προσπαθησα να το κολησω με απλη uhu stick γιατι,φοβομουν μηπως το κανω χειροτερα.. ελπιζω να σας κατατοπισα,και να μπορεσετε να με βοηθησετε! αν μπορεις για κολλα,δωσε μου καποια φωτο,ετσι ωστε αν παω να αγορασω να ξερω ποια ειναι.. ( http://www.repaintsupply.com/prod_images_blowup/8008.jpg )
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Όπως το βλέπω δεν έχει σκιστεί αλλά ξεκολλήσει. Πρέπει να καθαρίσεις την παλιά κόλλα για να κάτσει καλά η καινούργια,αλλά φοβάμαι ότι δεν έχει πολύ μεγάλη επιφάνεια επαφής το λάστιχο με το σασί, και θα σε δυσκολέψει και θα ξεκολλήσει πάλι. Για κόλλα καλύτερα βρες λαστιχόκολλα.
kostakiss Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 ναι οντως..η επιφανεια δεν ειναι μεγαλη..λεω να βαλω κολλα απο τη μερια που ειναι το σασι και μετα προσεκτικα να ακουμπησω το λαστιχο..αυτη η κολλα ,στεγνωνει αμεσα?
kostakiss Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 δεν μου πες ομως απο ποια μερια θα ταν καλυτερο να το κολησω?οκ,θα παω να αγορασω μια..και θα σας εχω νεοτερα..ευχαριστω!
kostakiss Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 δε βρισκω πουθενα αυτη τη μαυρη κολα να παρει!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.