Προς το περιεχόμενο

Ρυθμιση μπασων!!

Maui

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω τα logitech x-530..και τελευταια εχω παρατηρήσει οτι το μπασο ακομα και στο χαμηλοτερο επιπεδο..κανει σα να εχω διπλα καμια σακουλα χάρτινη

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

υπαρχει καποιος τροπος να τη βγαλω?δεν ξερω απ αυτα..

αν εχει σκιστει τι γινεται?

edit:μεσω αυτου του βιντεο το βρηκα!

http://www.youtube.com/watch?v=jf3Kz6FfJyQ

βρηκα και το σημειο που δεν ειναι κολημενο..με τι υλικο ειναι πιο σωστο να το κολησω?

Δημοσ.

παιδια κανεις ?το εκανα λιγο τοπικα με κολα stic ..αλλα κρατησε μια βδομαδα και παλι ξεκολησε..πεστε μου καμια ιδεα!

Δημοσ.

Μεγάλε,σου έστειλα pm και με έγραψες στα τέτοια σου.

Δεύτερον,δεν μας λες ούτε τι έκανες με την κόλλα που την έβαλες τι σκίστηκε τι λερώθηκε τι κατουρήθηκε κλπ.

Μήπως θά'πρεπε τουλάχιστον να έβγαζες μια φωτογραφία με το.. ατύχημα;

(Κόλλα 3Μ μαύρη ελαστική-συνήθως-βάζουν στα μεγάφωνα)

Δημοσ.

φιλε _BASSstarlet_ χιλια σορρυ,αλλα με τις αλλαγες που εκαναν ουτε που το καταλαβα οτι ειχα μηνυμα..οπως και να ναι..η σιτα ανοιχτηκε,οπως προειπα και επισης εβγαλα και φωτος..προσπαθησα να το κολησω με απλη uhu stick γιατι,φοβομουν μηπως το κανω χειροτερα..

img2503largejw0.th.jpg

img2505largeen8.th.jpg

ελπιζω να σας κατατοπισα,και να μπορεσετε να με βοηθησετε!

αν μπορεις για κολλα,δωσε μου καποια φωτο,ετσι ωστε αν παω να αγορασω να ξερω ποια ειναι..

( http://www.repaintsupply.com/prod_images_blowup/8008.jpg )

Δημοσ.

Όπως το βλέπω δεν έχει σκιστεί αλλά ξεκολλήσει.

Πρέπει να καθαρίσεις την παλιά κόλλα για να κάτσει καλά η καινούργια,αλλά φοβάμαι ότι δεν έχει πολύ μεγάλη επιφάνεια επαφής το λάστιχο με το σασί, και θα σε δυσκολέψει και θα ξεκολλήσει πάλι.

Για κόλλα καλύτερα βρες λαστιχόκολλα.

Δημοσ.

ναι οντως..η επιφανεια δεν ειναι μεγαλη..λεω να βαλω κολλα απο τη μερια που ειναι το σασι και μετα προσεκτικα να ακουμπησω το λαστιχο..αυτη η κολλα ,στεγνωνει αμεσα?

Δημοσ.

δεν μου πες ομως απο ποια μερια θα ταν καλυτερο να το κολησω?οκ,θα παω να αγορασω μια..και θα σας εχω νεοτερα..ευχαριστω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...