Προς το περιεχόμενο

Ρυθμιση μπασων!!

Maui

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους..

εχω τα Logitech x-530 και εχω ενα προβλημα,οταν ακουω μουσικη και γενικα οτι εχει σχεση με ηχο τα μπασα ειναι πολυ πολυ δυνατα,κοιταξα το woofer στο οποιο υπαρχει ενα ποτενσιομετρο με το οποιο ρυθμιζω εγω τα μπασα,το εβαλα στο πιο χαμηλο αλλα ακομα ειναι πολυ δυνατα με αποτελεσμα να μην μπορω να ακουσω μουσικη καλα...Μηπως μπορω να ρυθμισω εγω τα μπασα απο καπου αλλου??

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξεχασα να πω πως δεν εχω καρτα ηχου..Με κανενα προγραμμα δεν γινεται;Βαρανε πολυ τα ατιμα!!

Δημοσ.

Κοίτα στα ποτενσιόμετρα της κάρτας μήπως είναι οι δορυφόροι χαμηλά και δεν μπορούν να καλύψουν το subwoofer.

Ρυθμίσεις σε ισοσταθμιστές κλπ έχεις στο "0"?

Δημοσ.

εχω τα ιδια ηχεια οπως φαινεται και στην υπογραφη μου.Πραγματι το γουφερ βαραει πολυ.Αλλα δεν μας χαλαει αυτο,το αντιθετο,μας φτιαχνει...:devil::devil:

Δημοσ.

θα μπεις στο control panel της κάρτας ήχου (της onboard) και θα δώσεις με το χέρι τι ηχείο αντιστοιχεί σε κάθε έξοδο. Μετά θα πας και θα κάνεις ένα τεστ το κάθε ηχείο χωριστά να δεις αν παίζουν σωστά. Το είχα πάθει και έδινε σήμα center στο sw και έπαιζε πολύ δυνατά...

Δημοσ.
Εχμμ...Δηλαδη ολα τα Κ;

τα Κ ειναι οι ψηλες, τσεκαρε και καμια ρυθμιση μηπως υπαρχει και μονο για το μπασο, υπαρχει και το Panel ηχου των windows αλλα δεν ξερω μηπως σου ειναι κλειδωμενη η ρυθμιση γιατι τωρα που το ανοιξα ειδα κατι περιεργα.

Δεν μπορω να σου κατι αλλο αυτη τη στιγμη γιατι χρησιμοποιω το λογισμικο της creative για αυτες τις ρυθμισεις

Δημοσ.
Ποιά K μωρέ;

Τα ποτενσιόμετρα που είναι αριστερά (100,200) θα χαμηλώσεις.

Το subwoofer μήπως το έχεις στριμώξει σε καμιά γωνιά στο δωμάτιο;

Καλα ντε μη φωναζεις!:-D Και ναι επειδη το γραφειο μου ειναι γωνια το subwoofer το εχω βαλει απο κατω..Να και εικονα- http://img218.imageshack.us/img218/4595/picture094vy8.jpg Μηπως δεν ειναι καλο το μερος;Α και οι ρυθμισεις απο το Panel του ηχου ειναι ετσι- http://img143.imageshack.us/img143/5548/screenshot001uw1.jpg

Δημοσ.

γωνία, παρκέ και ύψος φταίνε που βαράει πολύ. βάλτου καμιά πετσέτα από κάτω και θα φτιάξει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...