ΠάρηςΓ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Ρε Πουλινέ με το κούνελο σου είπαμε πως απλά ζεις απο τη Forthnet.Τώρα αν σε πειράζει αυτό τι να πω..
tristano Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δε ξέρω πολύ κόσμο εδώ να έχει βοηθήσει κάποιον όταν έχει ανάγκη όπως ο poulinos...το παληκάρι είναι στολίδι για το forum και τεχνικά σε ότι έχει πει είναι μέσα...από την άλλη...οι διάφοροι καλοπροαίρετοι που τα χουν παντελονιασμένα και γουστάρουν να πληρώνουν τα πάγια νταβατζηλίκια του ΟΤΕ καλά κάνουν....οπως κι εμείς οι άλλοι που δε μας περισσεύουν να διαλέξουμε κάποιον εναλλακτικό....
disqualified Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 κοιταχτε για να πω και μια αλλη αποψη και να πω προκαταβολικα οτι δε δουλευω στον ΟΤΕ. Δεν ξερω αν εχει δυνατοτητα ο ΟΤΕ να κοψει τα παγια ουτε και αν τον περιοριζει και ποιους περιορισμους του βαζει η ΕΕΤΤ. Αλλα... Οι υποδομες του ΟΤΕ ουδεμια σχεση εχουν με τις υποδομες των εναλλακτικων για την ωρα, αν καποιος απο εσας εχει μπει σε καποιο Τηλ κεντρο θα καταλαβει τι εννοοω καθως υπαρχουν μηχανηματα αξιας και τονοι καλωδιων και εκει μεσα και εξω για την επικοινωνια των τηλεπ/ων κομβων της Ελλαδας τα οποια χρειαζονται και καποια συντηρηση καθως ειναι απο τις σημαντικοτερες υποδομες της Ελλαδας (μαζι το ηλεκτρικο δικτυο), και αν θυμαμαι καλα ο ΟΤΕ χρησιμοποιει ακομα και δορυφορους για τον ακριβη εντοπισμο μιας βλαβης οπως ειναι ενα κομμενο κατεστραμμενο καλωδιο Απο την αλλη και τους εναλλακτικους πρεπει να υποστηριξουμε γιατι ο ανταγωνισμος βοηθα και αυτο εχει φανει τα τελευταια χρονια, αλλα ειναι πραγματικα ντροπη σε καποιες περιπτωσεις να βλεπεις στα γραφεια τους εκνευρισμενους στα ορια τους πελατες χωρις καν να εχει αρχισει η προσφορα της υπηρεσιας, οπως και επισης σε αλλες περιπτωσεις που εχουμε δει εναλλακτικοι να μην ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις τους απεναντι στον ΟΤΕ. Αυτα...
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 ο οτε μπορει πραγματι να εχει τα τρελα εργαλεια απο την αλλη ομως δεν χρησιμοποιει τιποτα απο αυτα.δινεις βλαβη για κακη ποιοτητα γραμμης η για βραχυκυκλωματα στην γραμμη και αυτοι σε περνουν τηλ και σου λενε μας ακουτε?και τους λες ναι και σου λενε μια χαρα ειναι η γραμμη.τι σχεση εχει οτι εχω τηλ με το adsl .tip ring tip ground rig ground fortiseis analyzer τους λενε τιποτα?Εκτος αν το αυτι του οτε εχει built in analyzer.αμα ειναι ετσι να μην πληρωνει ο κοσμος τα χιλιαρικα της αρκουδας να παιρνει αnalyzer.ας λενε δεν το φτιαχνουμε διοτι δεν εχουμε καλωδια παρα τετοια κοροιδια
kifinas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Ρε χαλαρώστε λίγο. Όσο για τον φίλο που ρωτάει για Forthnet ή ΟΤΕ, δυστυχώς είναι όνειρο το να είναι έτοιμο το ιδιόκτητο της Forthnet μέχρι τον άλλο μήνα. Τον Φλεβάρη του 2009 μπορεί και να είναι έτοιμο. Κατάστημα άνοιξε, ίνες έριξε, αλλά από μηχανάκια γιοκ. Οπότε μέχρι νεωτέρας προτείνω ανεπιφύλακτα ΟΤΕ, αλλά στα 8Mbps για την περιοχή που είσαι.
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 αν οτε εδινε μεχρι 24 οπως αλλοι provider 8α πηγαινες σε 24 και 8α κλειδωνες εστω και 8.9 αναλογως.επρεπε η γραμμη να μπορει να κλειδωσει και αρκετ απιο χαμηλα .
Gioha_Lirod Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Ρε χαλαρώστε λίγο. Όσο για τον φίλο που ρωτάει για Forthnet ή ΟΤΕ, δυστυχώς είναι όνειρο το να είναι έτοιμο το ιδιόκτητο της Forthnet μέχρι τον άλλο μήνα. Τον Φλεβάρη του 2009 μπορεί και να είναι έτοιμο. Κατάστημα άνοιξε, ίνες έριξε, αλλά από μηχανάκια γιοκ. Οπότε μέχρι νεωτέρας προτείνω ανεπιφύλακτα ΟΤΕ, αλλά στα 8Mbps για την περιοχή που είσαι. Ρωτησα και σε καταστημα της Forthnet και μου είπαν οτι 30/01/2008 θα υπαρχει το ιδιοκτητο δικτυο,αν υπαρχει καθυστερηση θα ειναι για καμια εβδομαδα.Μεσα στην εβδομαδα θα αποφασισω.
The_Judas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Ρωτησα και σε καταστημα της Forthnet και μου είπαν οτι 30/01/2008 θα υπαρχει το ιδιοκτητο δικτυο,αν υπαρχει καθυστερηση θα ειναι για καμια εβδομαδα.Μεσα στην εβδομαδα θα αποφασισω. Σε όλους τα ίδια λένε. Μην τους εμπιστεύεσαι και ιδιαίτερα, γιατί μπορεί να καταλήξεις να μείνεις με την αίτηση στο χέρι και να περιμένεις μήνες για το ιδιόκτητο δίκτυο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 όλοι οι εναλλακτικοί ISP εννοέις λένε τα ίδια...όχι μόνο Forthnet
Gioha_Lirod Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δεν πιστευω οτι η Forthnet είναι ίδια με τους αλλους παροχους εκτος του ΟΤΕ. Απλα ταλαντεύομαι διοτι απο την μια γιατι με την Forthnet ενα χρονο ειμαι πολυ ευχαριστημενος και είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικος παροχος στην Ελλαδα και απο την αλλη ο ΟΤΕ εχει βελτιωθει πιστευω σε σχεση με παλιοτερα, εχει ηδη υποδομες και περισσοτερο πρωσοπικο απο την Forthnet οσον αφορα την τεχνικη υποστηριξη.
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 αν πχ δεν ειναι ετοιμη η υποδομη στο α/κ τοτε κανεις isp δεν 8α μπορεσει να ξεκινησει....
hunter18gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 μεσα απο τους καυγαδες για το πια εταιρια ειναι καλυτερη και τι κανει η καθεμια νομιζω οτι πρεπει να ακουστει και μια αλλη γνωμη εδω μεσα. Το θεμα που η ταχυτητα ειναι εως 24mbs ειναι οτι δεν αντεχει παραπανω ο χαλκος. (πρεπει να γινουν καποιες αναβαθμησεις) Οσο για τον οτε εμενα με καλυπτει στο θεμα της ταχυτητας απολυτα(γιατι πιανω την ταχυτητα που πληρωνω) ομως εχω καποια προβληματα οταν παιρνω τηλ το τμημα εξυπηρετησης.απο την αλλη πλευρα καποιοι απο τους φιλους μου που εχουν forthnet ειχαν αρκετα προβληματα στην ταχυτητα και παρα πολλες αποσυνδεσεις απο το δικτυο. νομιζω οτι σε καποιες περιοχες καποιοι ειναι ευχαριστημενοι με εναν παροχεα και σε αλλες με καποιον αλλο.
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 δεν ειναι μονο η περιοχη αλλα ποσο κοντα εισαι στο dslam.εγω πχ εδω που μενω πιανω 15 αλλα εχω δει απειρα ατομα που ειναι 8 και 9.ειναι και η περιοχη αλλα και η αποσταση η αν η περιοχη εχει δικο της αστικο κεντρο. πχ παπαγου δεν εχουν δικο τους αστικο κεντρο και ολοι πανε χαλια.
Gioha_Lirod Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Τελικα εκανα αιτηση 2play Forthnet γιατι θελω και τις απεριοριστες κλησεις. Ευχαριστω οσοι ασχοληθηκατε με το topic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.