Προς το περιεχόμενο

FORTHNET Η ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα!!! Σπουδαζω στο Ηρακλειο.Στο τελος του μηνα η FORTHNET θα ειχει (επιτελους!!!)ιδιοκτητο της δικτυο.Και αμφιταλαντευομαι να μεινω στην FORTHNET (εχω 2048)με 24Mb ή να παω στον OTE με 24Μb.Θα ηθελα γνωμες. Αν είναι κανενάς αλλος απο Ηρακλειο και εχει ηδη 24 με ΟΤΕ και ειδικα κοντα στο ΤΕΙ ας μου πει στα ποσα κλειδωνει.

Ευχαριστω.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χωρις να ξέρω αν πάει καλά καμία απο τις 2 1 θα σου πώ.

Πάει καλά η FORTHNET? Αν ναι ,μην αλλάξεις.

Εγώ είχα Vivodi FULL χωρίς πάγιο ΟΤΕ μέχρι που σταμάτησε να δίνει σε ιδιώτες!!!!(Περιοχη Πατελλες)3 χρόνια VIVODI Παντα άψογα.Από 2004 και 384-->1024-->2048 πάντα κτυπούσε τέρμα η ταχύτητα

Τώρα με τον ΟΤΕνετ προσπαθώ να αντέχουν τα νεύρα μου με τα ψηλά PING απο 40 ---> 600!!!! ειδικά τισ τελευταίες μέρες και τις χάμηλες ταχύτητες 20κ!!!! με 1024 γραμμή.

Το θέμα είναι πάντου ακούω παράπονα.Οπότε αν βρείς κάπου και πάει καλά, ΜΗΝ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ!!!!

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω ακούσε ΚΑΝΕΝΑΝ μα ΚΑΝΕΝΑΝ να είναι ευχαριστημένος από την εταιρία του, θα προτείνω το ίδιο με τον φίλο παραπάνω. Αν πάει καλά η Forthnet μην την αλλάξεις. Το πιθανότερο είναι να κάνεις ολόκληρη διαδικασία και στο τέλος να έχεις το ίδιο ή παρόμοιο αποτέλεσμα.

Δημοσ.
Γεια χαρα!!! Σπουδαζω στο Ηρακλειο.Στο τελος του μηνα η FORTHNET θα ειχει (επιτελους!!!)ιδιοκτητο της δικτυο.Και αμφιταλαντευομαι να μεινω στην FORTHNET (εχω 2048)με 24Mb ή να παω στον OTE με 24Μb.Θα ηθελα γνωμες. Αν είναι κανενάς αλλος απο Ηρακλειο και εχει ηδη 24 με ΟΤΕ και ειδικα κοντα στο ΤΕΙ ας μου πει στα ποσα κλειδωνει.

Ευχαριστω.

Μην παίρνεις όρκο για το τέλος του μήνα. Κι εγώ Ηράκλειο είμαι με forthnet, κι αυτό το ιδιόκτητο "έρχεται" τους τελευταίους 10 μήνες, με συνεχείς αναβολές.

Χρησιμοποιείς καθόλου το τηλέφωνό σου για κλήσεις;

Δημοσ.
Εγώ δεν θα πήγαινα στην Forthnet επειδή είναι Forthnet. Δεν είναι αυτό επιχείρημα.

για μενα ειναι διοτι γινεται να κλησει ο οτε.προτιμω να υποστηριξω τον κα8ε εναλακτικο απο τον νταβαατζη οτε.

Δημοσ.
για μενα ειναι διοτι γινεται να κλησει ο οτε.προτιμω να υποστηριξω τον κα8ε εναλακτικο απο τον νταβαατζη οτε.

Αγορι μου ηρεμησε σε καθε ποστ δεν λες τιποτα αλλο,λες κ τα περνεις απο τη Forthnet που μπορει κιολας δεν ξερω.Το θεμα ειναι οτι σε καθε ποστ που βλεπεις ΟΤΕ παρακινεις τους διερωτωμενους να τον αποφυγουν για ακυρους λογους.Νταξει ρε αδερφε ελεθερια λογου εχουμε αλλα καθε φορα το ιδιο κατανταει εκνευριστικο!

Επειδη μπορει να σου εχει παρει παρθενιες ο ΟΤΕ απο τοτε που ησουν μικρος κ σου εχει μεινει παιδικο τραυμα δεν σημαινει οτι κανει το ιδιο κ τωρα. Ο καθενας που ρωταει για παροχους στο φορουμ ρωταει με γνωμονα την τσεπη του,την καλη υπερεσια που προκειται του προσφερει η καθε εταιρια κ την σωστη εξυπηρετηση μετα την αγορα.Το παλικαρι ρωταει αν εχει κανεις εμπειρια στην περιοχη του απο τις δυο εταιριες,οποιος γνωριζει του απανταει τελος.Δυστυχως δεν ξερω κ δεν μπορω να πω κατι επι του θεματος μονο οτι ειναι λιγο νωρις για 24ρα.

Δημοσ.
Αγορι μου ηρεμησε σε καθε ποστ δεν λες τιποτα αλλο,λες κ τα περνεις απο τη Forthnet που μπορει κιολας δεν ξερω.Το θεμα ειναι οτι σε καθε ποστ που βλεπεις ΟΤΕ παρακινεις τους διερωτωμενους να τον αποφυγουν για ακυρους λογους.Νταξει ρε αδερφε ελεθερια λογου εχουμε αλλα καθε φορα το ιδιο κατανταει εκνευριστικο!

Επειδη μπορει να σου εχει παρει παρθενιες ο ΟΤΕ απο τοτε που ησουν μικρος κ σου εχει μεινει παιδικο τραυμα δεν σημαινει οτι κανει το ιδιο κ τωρα. Ο καθενας που ρωταει για παροχους στο φορουμ ρωταει με γνωμονα την τσεπη του,την καλη υπερεσια που προκειται του προσφερει η καθε εταιρια κ την σωστη εξυπηρετηση μετα την αγορα.Το παλικαρι ρωταει αν εχει κανεις εμπειρια στην περιοχη του απο τις δυο εταιριες,οποιος γνωριζει του απανταει τελος.Δυστυχως δεν ξερω κ δεν μπορω να πω κατι επι του θεματος μονο οτι ειναι λιγο νωρις για 24ρα.

Ο πουλινός ζει απο τη forthnet.Περιμενες να σου πει πως δεν είναι καλή;

γιατι λετε και οι 2 μαλακιες να το πω χυμακαι επειδη εχω βαρε8ει να ακουο τις βλακειες περι τα παιρνεις απο 2 ατομα με 10 ποστς οποτε δεν ασχολουμε.και επειδη να μιλησω και εγω οπως εσυ απεξω απο το χορο πολλα μπορεις να πεις και μαλλον και αλλο τοσο γκαβος για να δεις και εσυ και ο αλλος αποκατω οτι γραφω σε οποιονδηποτε εναλακτικο και οχι σε forthnet για αυτο καλυτερα παρε γυαλια να μα8εις να διαβαζεις.πηγαινε εσυ να πληρωνεις τον οτε να σου κανει τον νταβατζη .διαβασεκαι το τοπικ για τον οτε και μετα ξανασυζηταμε.

και εσυ μαλλον τα περνεις απο τον οτε οποτε για αυτο 8ες να πανε ολοι εκει.δεν απανταω αλλο σε αυτο το θεμα γιατι το κα8ε χαζοχαρουμενο εδωμεσα μην πω καμια αλλη κουβεντα η πρωτη λεξη που θα πει ειναι οτι υποστηριζεις καποιον provider.τοσα ξερετε τοσα λετε.μοιαζω για τμημα πωλησεων?εχεις δει πολα ποστσ να υποστηριζω εναν συγκεκριμενο isp?τεσπα για μενα το 8εμα λιγει.

Δημοσ.
γιατι λετε και οι 2 μαλακιες να το πω χυμακαι επειδη εχω βαρε8ει να ακουο τις βλακειες περι τα παιρνεις απο 2 ατομα με 10 ποστς οποτε δεν ασχολουμε.και επειδη να μιλησω και εγω οπως εσυ απεξω απο το χορο πολλα μπορεις να πεις και μαλλον και αλλο τοσο γκαβος για να δεις και εσυ και ο αλλος αποκατω οτι γραφω σε οποιονδηποτε εναλακτικο και οχι σε forthnet για αυτο καλυτερα παρε γυαλια να μα8εις να διαβαζεις.πηγαινε εσυ να πληρωνεις τον οτε να σου κανει τον νταβατζη .διαβασεκαι το τοπικ για τον οτε και μετα ξανασυζηταμε.

και εσυ μαλλον τα περνεις απο τον οτε οποτε για αυτο 8ες να πανε ολοι εκει.δεν απανταω αλλο σε αυτο το θεμα γιατι το κα8ε χαζοχαρουμενο εδωμεσα μην πω καμια αλλη κουβεντα η πρωτη λεξη που θα πει ειναι οτι υποστηριζεις καποιον provider.τοσα ξερετε τοσα λετε.μοιαζω για τμημα πωλησεων?εχεις δει πολα ποστσ να υποστηριζω εναν συγκεκριμενο isp?τεσπα για μενα το 8εμα λιγει.

Με εκανες κ γελασα μου θυμιζεις παλιες εποχες...πιτσιρικι...χεχε. Θα δεχτω

την συγγνωμη σου αν καταλαβεις τι ειπες.

Ειπα για τον ΟΤΕ τιποτα??Σε χαρακτηρισα με τον τροπο που κανεις εσυ??? Κ αρχισες να κατεβαζεις επιθετα? πες σου σε παρακαλω να καταλαβω...Εγω απλα ειπα οτι γινεσαι κουραστικος... βλεπε απαντηση που δινεις στον τοπισταρτερ ΟΧΙ δες! Δες την ερωτηση του!! Μην πετας ακυρα ποστ κ μη λες ακυρες μλκιες εδω μεσα λες κ ολοι ειναι βλακες εκτως αποσενα!το οτι εχεις συνολικά μηνύματα: 18.629 (12,14 μηνύματα ανά ημέρα) δεν σε κανει Επιστημονα!

σορυ για το οφτοπικ

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά αν έχει κάποιος παράπονο από τον poulino σε αυτό το forum κάτι δεν πάει καλά for sure...

αυτό με την παρθενιά που είπες δεν είναι προσβλητικό? έπρεπε να ήταν άμεσως χαρακτηρισμός για να "πιάσει"?

τι πάει να πει ρώτησε για άτομα που έχουν εμπειρίες από την περιοχή...από άτομο σε άτομο μπορεί να διαφέρει η κατάσταση εφόσον μιλάμε για adsl2+...

ας κοιτάξει τα db του downstream line attenuation που δείχνει το router του για να ξέρει πόσα από τα 24mbit θα "πιάσει"...από εκεί και πέρα είτε έχει ΟΤΕ είτε Forthnet είτε άλλο πάροχο τα ίδια mbit θα έχει σε adsl2+

από θέμα τιμής Forthnet>>>OTE εξυπηρέτησης ΟΤΕ>Forthnet (έχει βελτιωθεί ΠΟΛΥ η κατάσταση στην υποστήριξη της 2ης τον τελευταίο καιρό)

τουλάχιστον ο poulinos είπε την γνώμη του (που όπως και να το κάνουμε έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τους περισσότερους)...εσύ ούτε καν αυτό...postαρες μόνο και μόνο για να του την πεις...καλά τα πήγεc...

Δημοσ.
τι πάει να πει ρώτησε για άτομα που έχουν εμπειρίες από την περιοχή...από άτομο σε άτομο μπορεί να διαφέρει η κατάσταση εφόσον μιλάμε για adsl2+...

ας κοιτάξει τα db του downstream line attenuation που δείχνει το router του για να ξέρει πόσα από τα 24mbit θα "πιάσει"...από εκεί και πέρα είτε έχει ΟΤΕ είτε Forthnet είτε άλλο πάροχο τα ίδια mbit θα έχει σε adsl2+

Εγω λεγοντας εμπειριες δεν εννοω μονο απο θεμα ταχυτητας τοσο, οσο θεμα υποστηριξης.

Δημοσ.
Με εκανες κ γελασα μου θυμιζεις παλιες εποχες...πιτσιρικι...χεχε. Θα δεχτω

την συγγνωμη σου αν καταλαβεις τι ειπες.

Ειπα για τον ΟΤΕ τιποτα??Σε χαρακτηρισα με τον τροπο που κανεις εσυ??? Κ αρχισες να κατεβαζεις επιθετα? πες σου σε παρακαλω να καταλαβω...Εγω απλα ειπα οτι γινεσαι κουραστικος... βλεπε απαντηση που δινεις στον τοπισταρτερ ΟΧΙ δες! Δες την ερωτηση του!! Μην πετας ακυρα ποστ κ μη λες ακυρες μλκιες εδω μεσα λες κ ολοι ειναι βλακες εκτως αποσενα!το οτι εχεις συνολικά μηνύματα: 18.629 (12,14 μηνύματα ανά ημέρα) δεν σε κανει Επιστημονα!

σορυ για το οφτοπικ

ουτε ειπα οτι ειμαι επιστημονας ουτε ειπα για τα ποστς μου.ειμαι απο τα ατομα που εχω πει οτι δεν 8α πρεπε να υπαρχει counter καν.ουτε ειπα οτι ειναι βλακες.αλλα εχω βαρε8ει τις μαλακιες και να το πω καλυτερα εξυπναδες του κα8ενος που μπηκε στο φορουμ πριν μια βδομαδα και λεει οτι ο ταδε περνει ποσοστα.εχεις δει πολους να περνουν ποσοστα η μηπως το φορουμ ειναι δικο μου.λες και αμα πεισω εναν να παει σε ενα χ isp 8α μου δωσει ποσοστα.τοτε δεν 8α εγραφα εδω αλλα στο blako forum που ακουει στο ονομα adslgr.com και εχουν μαζευτει ολα οι διαννοιες εκειμεσα.anyway καποτε μου ειπαν κατι το σοφο.οταν ο αλλος δεν 8ελει να καταλαβει κατι μην πεις στον κοπο να ασχολη8εις και αυτο 8α κανω τωρα.το τοπικ για μενα κλεινει εδω.ειναι νωρις για 24.σωστα.ο αλλος που μενει 10 μετρα απο τον οτε ας βαλει 8 mbit η περιμενε εσυ 10 χρονια να αλλαξει τα καλωδια ο οτε για να παιξεις εσυ καλα.8εμα εληξε.πες για παρ8ενιες πες οτι βρισια 8ες δεν μου καιγεται μια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...