kdiamant Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα! Έχω το παρακάτω Laptop.Απο τη μάνα του έχει εναν σκληρό αν διαβάσετε.Η ερώτηση είναι αν μπορώ να του βάλω άλλον έναν? Επίσης αν τον βάλω εγώ χάνω την εγγύηση? Είναι εύκολο? Ευχαριστώ! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900283
MpOuZ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Σύμφωνα με το με το manual της HP, η σειρά dv96χχ μπορεί να δεχτεί μέχρι 500 GB, 5400-rpm (250 GB × 2). Το DV9680EV έχει ένα δίσκο 250 GB, 5400-rpm, άρα μπορείς να βάλεις έναν ακόμα. Βλέπωντας το manual μου φαίνεται απλή η τοπόθέτηση 2ου δίσκου στο συγκεκριμένο μοντέλο, βέβαια είμαι εξοικειωμένος με τέτοιου είδους εργασίες. Για την απώλεια της εγγύησης ή όχι δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα.
kdiamant Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Σε ευχαριστώ πολύ "MpOuZ"! Θα το κοιτάξω...Αν σου είανι εύκολο θέλω 2 πράγματα.1ον) αν μπορείς να μου δώσεις το link για το manual που δείχνει για την τοποθέτηση και γενικά που γράφει αυτά που μου είπες(αν και θα ψάξω και εγώ το manual) και 2ον) αν δεν έχεις δεί το post http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=232419 αν έχεις καμία ιδέα τη φταίει ακόμα και λάθος να είναι βοήθα γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα...Άν έχεις όρεξη! Σε ευχαριστώ πάντως!
21century Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Εφόσον συνήθως ο controller sata δίνει και 2ο περιθώριο που μπορεις να τοω αντιληφθεις εύκολα τότε γίνεται τοποθέτηση αλλά από καποιον που έχει περισσότερες γνώσεις, επίσης μην ξεχνάς ότι η θερμότητα και κατανάλωση θα αυξηθεί..
MpOuZ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Ορίστε και το manual http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c01295898.pdf σελίδα 52 κάτι πήρε το μάτι μου. Σε ότι αφορά το άλλο πρόβλημα, αν σκεφτώ κάτι θα σου το πω.
nikosl Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δευτερο δίσκο παίρνει το μηχάνημα αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρεις αν δεν δεν έχει ήδη 2ο δίσκο. Για να βάλεις τον 2ο δίσκο χρειάζεσαι κάτι βάσεις και φίσες τις οποίες δεν περιλαμβάνει η hp, αν το μηχάνημά σου έχει 1 σκληρό, οπότε θα αναγκαστείς να τα πάρεις κατευθείαν από hp. Επειδή όμως η hp hellas δηλώνει, άγνοια, πρέπει να τα φέρεις από εξωτερικό ή e-bay. Το θεωρώ μεγάλη φασαρία και δεν ξέρω αν αξίζει.
blashyrkh+ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 γιατι τρωγεσαι να βαλεις 2ο σκληρο?Με περισσοτερα δεδομενα ο φορητος θα επιβαρυνθει οσον αφορα τον χρονο ολοκληρωσης εργασιων οπως spyware ,antivirous,rootkit scan κλπ χωρις λογο.Επισης θα μειωθει η αυτονομια ,θα αυξηθει το βαρος και η καταναλωση οταν ειναι στην πριζα.Ασε που αν εχεις ολα σου τα δεδομενα στο φορητο αν παθει κατι το συστημα (διολου απιθανο) θα τα χασεις ολα.Εγω θα σου προτεινα να αγορασεις ενα μεγαλο εξωτερικο σκληρο και να κανεις και τα αντιγραφα ασφαλειας σου και να εισαι κυριλε αν παθει κατι ο φορητος. Επισης με το κοστος των εξωτερικων που ολοενα μειωνεται αντιστροφως αναλογα με τη χωρητικοτητα και τις επιδοσεις τους θεωρω ανουσιο να βαλεις 2ο στο laptop
kdiamant Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Θέλω να βάλω 2ο σκληρό για περισσότερο χώρο και 2ον μία ερώτηση μέσα ο σκληρός αυτή τη στιγμή έχει 1 σκληρό χωρισμένο σε 2 partition απο την μάνα του.Το 1 έχει τα Windows και το άλλο το HP Recovery. Όταν εγώ κάνω recovery το Laptop θα μου σβήσει το 3ο partition που έχω δημιουργήσει εγώ για τα δεδομένα μου η θα κάνει format μονο στο partition με τα Windows?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.