M3tal_G3ar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δε θα το πιστέψεις. Χθές έβλεπα ένα όνειρο ότι βράχηκε ένα i-pod Κάτι όνειρα που βλέπεις και εσύ ρε φίλε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 και αυτη το ιδιο ονειρο θα βλεπει και μετα οτι θα πηγαινει στο πλαισιο να παιρνει αλλο..Ουτε σημερα δουλευει δεν ξερω και τι να της πω..Θα πεσει ξεκατινιασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Θα της πεις να σου δωσει τα χρηματα ή να παει η ιδια να σου αγορασει αλλο.Η απροσεξια πληρωνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δε θα το πιστέψεις. Χθές έβλεπα ένα όνειρο ότι βράχηκε ένα i-pod Εγώ είδα στον ύπνο μου ότι ένας βλάκας τοπικιστής έκανε spam για να ανεβάσει το post count... To ασετόν έχει τέτοια πτητικότητα που πρέπει να είχε εξατμιστεί πολύ γρήγορα, αφού έκανε την ζημιά του βέβαια.Οπότε το πιστολάκι είναι ανώφελο πλέον. Αν είναι στην εγγύηση και δεν έχει σημάδια...η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Να ρωτησω αν δεν ειναι στην εγγυηση (που δεν ειναι ,εχει ληξει) ποσο λετε να μου παρουν οι "ειδικοι" να μου το φτιαξουν?Δεν εχω κανει ποτε service σε apple (ουτε θελω γιατι το επομενο apple που εχω ειναι ενας macPro )και δεν ξερω πως πανε απο εξυπηρετηση ,ξερει κανεις?Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.