blashyrkh+ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Ο τιτλος τα λεει ολα..Τ να κανω οταν λεω βραχηκε εννοω εκανε μπανιο με ασετον.Χυθηκε μιας βλαμενης το ασετον πανω στο γραφειο μου και δεν μου πε τιποτα μεχρι που το ειδα μονος μου μετα απο 5 ωρες.Τι να κανω παιδια ξερετε δεν μου χει ξανατυχει να βρεξω συσκευη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slaughter Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 σκούπισε το καλά κ δες αν δουλεύει !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 αστο κλειστο για μια μερα μεχρι να μαστε σιγουροι οτι εχει εξατμιστει ολο για καλο και για κακο, αν και εξατμιζεται γρηγορα, και μετα κανεις damage control Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
after Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Ευτυχως που δεν εριξε καλα WD40 επανω Οπως ειπε και ο DIS, εξατμιζεται γρηγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 νομιζω εχει πρασινισει (οξυδωθει ) κατω κατω τα Pins απο κει που φορτιζει.Πηγα ο μ@λ*κας να ο ανοιξω και τιποτα.Το εχω μιση ωρα με το πιστολακι και μαλλον δεν εχει αλλο υγρο αλλα η δουλεια πρεπει να εχει γινει .Τι αλλο να κανω, μηπως πρεπει να το αφησω στην ησυχια του?αλλα μαλλον για τρεισαγιο κοβω να του κανω σε καθε περιπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Ξερει κανεις πως να το ανοιξω ??? ειναι το μαυρο 8γιγα οχι τ καινουριο τ αμεσως προηγουμενο http://regmedia.co.uk/2006/09/18/ipod_nano_2g_3.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Κοιτα το ασετον ειναι διαλυτικο και διασπα σιγουρα τα πολυμερη υλικα, τωρα δεν ξερω αν θα παθουν κατι τα μεταλλικα μερη και τα κυκλωματα. Το να ξεβαψει ειναι φυσιολογικοτατο google ακετονη ή απλα acetone για περισσοτερες πληροφοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 δεν εχει ξεβαψει καθολου αλλα εκανα λαθος που πηγα να το ενεργοποιησω και μαλλον τ σκοτωσα.τωρα τ χω βαλει αναποδα γιατι βραχηκε απο πανω και εχω στερεωσει το πιστολακι σε μια αποσταση ασφαλειας.Δεν ξερω αλλα δεν εχω καλο προαισθημα.Κοιταξα τ ασετον και εχει μεσα και λιγο νερο..:shock: μαλλον μας την εκανε το νερο....σας κουρασα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Βαλε την βλαμμενη να σου παρει καινουριο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Σωστος....καλα αν δεν φτιαχτει τα λεμε..θα της βγαλω τα νυχια ενα ενα και 8α τα κανω κολιε..Προς το παρον ξερει κανεις πως να το ανοιξω ?Παιδια βοηθεια γιατι τρεχω πολυ +δεν μπορω χωρις μουσικη να κανω προπονηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsalo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Άχρηστες σε όλα ρε γμτ...χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
i_lpt Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Σου ευχομαι να ξαναδουλεψει αλλα δυσκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arion_Mandrake Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Εχμ.. ζεστό αέρα από το πιστολάκι; Γιατί ο κανόνας είναι ότι σε τέτοιες φάσεις το πιστολάκι χειροτερεύει πολύ την κατάσταση. Εκτός ίσως αν είχες κρύο αέρα. Χαλάσει-δε χαλάσει, να σου πάρει άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Περαστικα, δεν εχω κατι να προτεινω που δεν ειπαν τα παιδια. Και εννοειται πως θα σου παρει αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δε θα το πιστέψεις. Χθές έβλεπα ένα όνειρο ότι βράχηκε ένα i-pod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.