stormrider Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 γεια χαρά και καλή χρονιά! σκέφτομαι να αγοράσω φορητό, και μάλιστα να κάνω το μεγάλο βήμα να πάω σε πλατφόρμα Apple. Έχω λατρέψει το MacOS X αλλά επειδή ασχολούμαι με coding θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει τον κόπο η όλη μετάβαση... Το Xcode λέει τίποτα; Για java tools έχω ακούσει οτι τα πάει καλά η apple, για άλλες γλώσσες όμως; Το linux είτε με bootcamp είτε με parallels τρέχει ομαλά σε macbook; Τέλος, θα ήθελα την γνώμη σας για την rainbow. Έχω ακούσει θηριώδη πράγματα, κάτι για 4-5 μήνες χρόνο παράδοσης, outdated hardware, χάλια service κτλ. Για πείτε ρε παίδες, μην πάνε τα λεφτουδάκια μου στο βρόντο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boban Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Για αναπτυξη εφαρμογων εχεις κανονικα eclipse και netbeans. Για Rainbow καλα μην το παρακανουμε δεν εχει και 4-5 μηνες παραδοση. Δεν ειναι και η καλητερη αντιπροσωπια αλλα υπαρχουν και ανεξαρτητοι εμποροι πχ systemgraph.gr Για linux δεν εχω δοκιμασει να σου πω να τρεξω στο mac αλλα δεν νομιζω καν να χρειαστει γιατι το mac OS βασιζεται σε bsd και τις περισοτερες εφαρμογες αν δεν υπαρχουν ετοιμες, μπορεις να τις κανεις compile για mac Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα πανε τα λεφτα σου στο βροντο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stormrider Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 στην systemgraph πήγα και παραλίγο να πάθω ανακοπή απο τις τιμές τους!!!! να χρεώνουν 300 ευρώ παραπάνω το macbook;;; είμαστε σοβαροί;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boban Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 εχουν καποιο πακέτο υποστήριξης Service Care Light το οποιο μπορεις να μην το παρεις. Οι τιμες πρεπει να ειναι πανω κατω ιδιες. Παντως εγω λεω να κρατησεις τον η/υ που εχεις στην υπογραφη σου χωρις αναβαθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZauZ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 και εγώ θα συμφωνήσω με το Boban καλύτερα να κρατήσεις το pc που έχεις, αφού ο συνδυασμός 14' Hyundai full color CRT / 8 ΜΒ RAM είναι αυτός που σκοτώνει... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.