james@ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας!! Θελω να πάρω ενα gps pda και δεν ξερω που να καταληξω.Διαβαζω διαφορα και εχω μπερδευτει πλεον. Εμενα μου αρεσει πολυ το νεο της Μιο Ρ 560.Εχεται καποια αποψη για αυτο ή να μου προτινετε καποιο αλλο?? Ακουω και καλα λογια και για τα htc αλλα δεν μου γεμιζουν και πολυ το ματι γιατι εχω ακουσει και καποια περιεργα για αυτα. Οποιος μπορει ας βοηθησει. Ευχαριστω!!!! ps: δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι και τηλεφωνο η συσκευη
makis129 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Αν και εχω mio θα σου πω οτι ψηφιζω htc. Ειναι καλυτερα απο αποψη ποιοτητασ κατασκευης και αντοχης της μπαταριας.
georginiogr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Και εγω εχω το ΜΙΟ Α701.... και συμφωνω οτι τα ΗΤC ειναι ελαφρως καλυτερα.
Monkey D. Luffy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 HTC TyTN II. Ειμαι κατοχος εδω και ενα μηνα και δεν λεω να το αποχωριστώ. Το μονο μειονεκτημα που ίσως θα μπορουσα να του βρω ειναι οτι δεν εχει ραδιοφωνο.
dr.zivagko Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Θα ελεγα lg ks20...μισο μεγεθος απο ολα!!
ApSiMan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας!!Θελω να πάρω ενα gps pda και δεν ξερω που να καταληξω.... ps: δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι και τηλεφωνο η συσκευη Θα ελεγα lg ks20...μισο μεγεθος απο ολα!! και εγώ θα έλεγα να διάβαζες πιο προσεκτικά το θέμα.... @james@ Και από εμένα για HTC θα σου έλεγα αν πας για κινητό με gps. Αν πας για gps μόνο τότε είναι άλλη συζήτηση, κοίτα τις τιμές τους, κοίτα και μερικά θέματα που έχουν τεθεί τώρα πρόσφατα σχετικά και λογικά θα βγάλεις άκρη.
dragonios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 συμφωνω για htc, πληρες και καλο μηχανημα.
devout84 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Κάτοχος του htc touch cruise... Δεν έχω λόγια να το περιγράψω... Κάνει τα πάντα. Μοναδικό του μειονέκτημα: η τιμή.
ocelotgr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 +1 για htc... τοσα χρονια πειρα στο χωρο, πως να το κανουμε...
lamarko Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 είχα ΕΤΕΝ Χ500 και το πούλησα για να αγοράσω htc tynt 2.έχω πιάσει και μιο.καμία σχέση το ένα με το άλλο να συσκευή(ποιότητα συσκευής).σου προοτείνω htc...τέλος
athanaso77 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα της HTC εκτός φυσικά από την καλύτερη ποιότητα κατασκευής αυτή τη στιγμή στο χώρο είναι και η τεχνική υποστήριξη της ACE Hellas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.