M3tal_G3ar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Ναι ok μ@λ@κία μου που δεν είπα πως και τα δυο έχουν xp.. Αλλά όντως επειδή είναι να βάλω vista στο ένα από τα δυο δεν θα γίνει δουλειά με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις???
sret Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 http://keznews.com/1786_Link_Layer_Topology_Discovery_(LLTD)_Responder_(KB922120)_for_Windows_XP κατεβασε το παραπανω αρχειο για να δει το pc με xp αυτο με τα vista
Bee Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 ...Επίσης άλλαξε την ομάδα εργασίας των VISTA όπως αυτή των XP...
trelogiatros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 και το ics ειναι ενεργοποιημενο και το workgroup ειναι το ιδιο...
capthookb Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Να τα πάρουμε από την αρχή; Είπαμε πως έχεις modem στον υπολογιστή με τα Vista. Ωραία. Πας λοιπόν στη σύνδεση του modem και επιλέγεις ICS (Internet Connection Sharing) Αφού κάνεις αυτό η κάρτα δικτύου σου τότε θα πάρει μια συγκεκριμένη IP την οποία δε μπορείς να αλλάξεις (νομίζω 192.168.0.1). Χωρίς να έχεις συνδέσει καλώδιο άνοιξε ένα dos prompt (πως λεγεται τελος πάντων αυτό) και γράψε εκει ipconfig /all. Μετά γράψε εδώ τι σου εμφάνισε, και θα σου πω τι να βάλεις στον υπολογιστή με τα XP για να έχεις δίκτυο και ίντερνετ. To workgroup δεν έχει καμία σχέση με το ίντερνετ και το αν συνδέονται δυο υπολογιστές. Ακόμα και διαφορετικό να είναι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
trelogiatros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 παιδια... το προβλημα λυθηκε... μετα απο πολλες μερες αναζητησης πηρα τελικα και στην acer και στη microsoft κ απο τη microsoft,απο τα πολλα που μου ανεφεραν ηταν και το να δημιουργησω εναν ακομη user, τον guest.οπως και εκανα κ μετα με μια επανεκκινηση εγινε η συνδεση!!! δεν ξερω αν αυτο ηταν το προβλημα,παντως εγινε συνδεση!!! ευχαριστω πολυ ολους σας για το ενδιαφερον κ τη βοηθεια σας!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.