wgibson Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 σκεφτομαι να κανω μια επισκεψη στο πλανηταριο αλλα δεν ξερω σε ποια απο τις παραστασεις να παω βιαιο συμπαν δεινοσαυροι πτηση απο τη γη στη σεληνη ποια ηταν η πιο εντυπωσιακη???? υγ. η επιλογη να συναδει και με τα γουστα του γυναικειου φυλου....
pixies451 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 εχω δει το βαιο συμπαν και ηταν καλο. τωρα θα παω στους δεινοσαυρους που ειναι κ 3ντι και πιστευω θα ειναι εντυπωσιακοτερο. υγ ειμαι κοπελα
wgibson Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Εχω αποκλεισει τους δεινοσαυρους απλα στ αλλα τρια(βιαιο συμπαν,πτηση,γη-σεληνη) δεν ξερω τι δειχνουν και αν ειναι εντωπωσιακα ευχαριστω παντως
wgibson Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 στην ''πτηση'' μην πατε ,ψιλομλκ ακουσα καλα λογια για το ''αναζητηση στο χωροχρονο'' και για το ''βιαιο συμπαν'' παντως ειναι πολυ μπροστα η φαση imax (το star wars εχει βγει σε imax?)αν και ψιλοπιανεσαι μετα απο λιγο
Sorath Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μπορεί να δώσει κάποιος πληροφορίες για το που είναι το πλανητάριο, τηλέφωνο και γενικά στοιχεία γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα και θα ήθελα να πάω.
skiaxtro7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 γουγλαρε με την λεξη ευγενειδιο ειναι λιγο πριν το διογενης στην λεωφ.Συγγρου στην αρχη της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.