Προς το περιεχόμενο

Ποιο ειναι το καλυτερο hardware, περιφερειακο που σας αρεσε απο οσα αγορασατε ?

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακόμα δεν έχω αγοράσει κάτι,αλλά περιμένω την γιαγιά μου να αποδημήσει στον άλλο κόσμο (είναι με εγκεφαλικό στο Σισμανόγλειο) και μόλις την κληρονομήσω κάνω full αναβάθμιση!

Και πιο πριν βέβαια θα βάλω δόσεις,γιατί με τα κληρονομικά δεν ξέρεις πότε ξεμπερδεύεις..

Δημοσ.
Ακόμα δεν έχω αγοράσει κάτι,αλλά περιμένω την γιαγιά μου να αποδημήσει στον άλλο κόσμο (είναι με εγκεφαλικό στο Σισμανόγλειο) και μόλις την κληρονομήσω κάνω full αναβάθμιση!

Και πιο πριν βέβαια θα βάλω δόσεις,γιατί με τα κληρονομικά δεν ξέρεις πότε ξεμπερδεύεις..

:confused:Dude! some respect...

Ανούσιο, αμφίβολο, διόλου ακριβό και πολύ, πολύ μικρό:P

Δημοσ.

Φίλε το χιούμορ σου είναι γ@μησέτ@..

Try again! Don't give up!

(πλακίτσα κάνω ε,:-D μην τα παίρνεις εξάλλου ναι θεωρείτε black χιούμορ :mrgreen:)

Δημοσ.

Ελπιζω μονο να κανεις (black) χιουμορ...:rolleyes:

Aυτο το πολυμηχανημα που πηρα το καλοκαιρι...Πολυ βολικο!!

http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Multifunctionals/Inkjet/PIXMA_MP160/index.asp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...