Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αγορά κινητού

ihthiologos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΟΥΑΑΑΟΥ :shock: πρωτη φορα βλεπω τετοιο κινητό που τραβάει τοσα fps.

..τι σου ειναι να μην τα βλεπεις τοσα frames στη super-duper Philips σου κ να τα βλεπεις στο κινητο σου, εεεε?!?

(θα βλεπεις ειδησεις χωρις να κολλανε τα γραμματα που τρεχουν απο κατω κιολας) ;)

Δημοσ.

δεν ειμαι σιγουρος αλλα το qvga παει εως 320*240 ενω το vga εως 640*480 απο μια ματια που εριξα σε κατι sites για το qvga και δε καταλαβα τπτ :-D

Δημοσ.

Τechnostate ξερω τι εφταιγε και μου τρεμοέπαιζε η τηλεόραση.

Εφταιγε οτι η philips 32 είχε pixel plus 1 και μου είπαν οτι είναι λίγο αργός επεξεργαστής και μου είπαν οτι είναι λογικό να τρεμοέπαιζε.Αμα είχα pixel plus 2 δεν θα το έκανε αλλα είναι πολύ ακριβό το pixel plus 2.

Δημοσ.
δεν ειμαι σιγουρος αλλα το qvga παει εως 320*240 ενω το vga εως 640*480 απο μια ματια που εριξα σε κατι sites για το qvga και δε καταλαβα τπτ :-D

Δεν καταλαβαίνω τι διαφορά υπαρχει QVGA με VGA ???

Δημοσ.

ουτε γω :devil: αμα ξερει κανεις να δωσει τα φωτα του. Βασικα απο οτι καταλαβα λεγεται quatroVGA γιατι ειναι το 1/4 απο VGA. Και οτι VGA παει ως 640*480 στα κινητα και εως 320*240 το QVGA. Τωρα γιατι και πως ....

Δημοσ.

Αναλύσεις σε pixels της κάμερας είναι και αφορούν στις φωτογραφίες.Πως είναι το 1 megapixel =1280 x 800?

Ε,αντίστοιχα σε μικρότερες αναλύσεις:

Η vga είναι 640x480 = 307,200 pixels = 0,3 megapixels

Η qvga είναι 320x240 = 76,800 pixels = 0.07 megapixels

Από κει και πέρα,αν τραβάνε και βίνετο ,τα βιντεάκια παίζουν στα 15fps ή στα 30fps.

Ελπίζω να μην κολλήσουμε σε αυτή τη λεξούλα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...