asteris777 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 ενω ειμουν στην σελιδα επιλογης των cd των windows και πηγα να κανω φορματ και να εγκαταστησω τα windows μου εμφανισε τους σκληρους αναποδα και ετσι εσβησα αυτον που εχει τα δεδομενα μου αλλα μονο τον εσβησα δεν τον εκανα φορματ.πως γινετε να επαναφερω τα δεδομενα μου οπως ακριβως ηταν???? ευχαριστω
kanenas_0 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Κανε boot απο CD και τρεξε καποιο προγραμμα που βρισκει και κανει restore τα partitions που ειχες. π.χ. το Partition Table Doctor 3.5 πρεπει να στα φτιαξει. Υπαρχει και σε image για floppy disk αν δεν εχεις bootable CD που να το εχει. Δεν ξερω αν μπορω να βαλω links εδω για warez. Αν δεν το βρεις, ασε καποιο e-mail και θα στο στειλω.
asteris777 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση.πεδευομαι απο εχτες το βραδυ δοκιμασα 4 προγραμματα διαφορετικα.το ενα δεν τα εβρισκε ολα το αλλο τα εβρισκε αλλα ηταν με οτι να ναι ονοματα και χυμα χωρις φακελους και τωρα με το getdataback for ntfs βρηκα φως. μου τα επανεφερε ολα σε αλλο σκληρο με τους φακελους και τα ονοματα κανονικα....
kanenas_0 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μπραβο σου. Καλο το GetDataBack για να τα σωσεις. Η διαδικασια που προτεινα ειταν για να διορθωθει το partition table οποτε δεν θα χρειαζοταν να τα μεταφερεις σε αλλο δισκο. Αφου τα εσωσες ομως, αυτο μετραει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.